Alıntı CanGo48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende de ön cam hariç orta seviye film var. Gündüzleri çevirme görürsem bende ön iki camı birden açıp yanaşıyorum o arada arkalara bakmak aklına gelmiyor galiba. akşamlarıda çevirme varsa direk iç lambayı yakıyorum beni direk gördüğü için gene aklına gelmiyor sanırım. ayrıca gece,akşam gibi zamanlarda çevirme noktasına doğru gelirken iç lambanın yakılmasının psikolojik olarak güven verdiği yabancı bir araştırmada yazılmıştı. bir çok kez denedim iç lambayı yakıp kontrol için sıraya yanaştığımda ya çoğu zaman aracın içine bakıp devam et dediler ya da sadece araç başında ehliyet ruhsata bakıp gönderdiler. sadece bir defa bir tanesi sorun çıkarmıştı bende keyfimden yapmadığımı trafikte çok fazla ayarsız farla dolaşan, gereksiz yere sis yakan, normalinden fazla aydınlatması olan araçlardan rahatsız olduğumu eğer bunlar olmasaydı bende film yaptırmazdım gibi şeyler söyledim derken bir şey çıkmadı. gerçi yemin ettiyse illa yazıcam diye her şey yalan dolan
Bilgi için teşekkürler. Karadeniz de pek kontrol olmuyor aslında ama aklımda olsun.