Alıntı Emre9110 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Buyrun arkadaşlar biraz geç oldu kusura bakmayın. Yanlız ben önler 1 arkalar 2 mi yoksa önler 2 arkalar 3 numara mı emin değilim. Aracı aldığımda böyleydi dokunmadım, sormadım da. Ama büyük ihtimal önler 1 arkalar 2 dir diye tahmin ediyorum. Çünkü arkalara yakınlaştığınızda içeriyi görebiliyorsunuz.
Bugün malum terör olaylarından dolayı son 10 gün içinde aynı yerde 3. durduruluşum. İlk ikisinde herhangi birşey demedi memurlar ancak bugün gıcık birine denk geldim neymiş içeriyi göremiyormuş cezamı keseyim filmleri sökecen mi dedi. Dedim kesmeyin tabi memur bey annemiz kardeşimiz biniyor. Herkesin annesi kardeşi var dedi. Ya cezanı keseyim git yada çiz filmleri ortadan görünsün içeri dedi. Ehliyet ruhsatı aldı. Çektim sağa biraz uğraştım çıkmıyor kesici bişey yok dedim polisin bir tanesi çıkardı çakı verdi. Çakıyı veren poliste genç bi çocuk biraz kafalayım dedim. Bende aldım araba bende de var film dedi ilginç bi şekilde. Neyse bir yandan deniyorum çakıyla bi yandan da çıkmasın diye çokta uğraşmadım.

Dedim ki memur bey az ilerde çalışıyorum zaten hergün burayı kullanıyorum bu seferlik uygun gör hallederim ben bunu dedim. Ehliyet ruhsatı verdi bak tertemiz zaten. Tamam git hadi dedi ama tekrar yakalarsam bağlarım aracını dedi. İyi dedim bende yırttık. Bakalım bu kaçış ne kadar sürecek artık 1 km uzatacaz yolu başka bi yerden gideceğiz