Ne sıkıntısıZevkli bir yolculuk olur. Açıkçası ben kullanmaktan son derece zevk alıyorum.Aracım 4 aydır bende 4-5 kez uzun yol deneyimim oldu.En güzeli bazı dizeller gibi traktörümsü
motor sesi yok. Birde multijetin yolda uzaması hele hele sollamalarda vites düşürmeden hızlanması çok hoşuma gidiyor.
Hayırlı olsun Asım, çok şık durmuş, güle güle kullan.
Hayırlı olmuş iy günlerden kullanman dileğiyle...alışınca çok arıyorsun kullanışlı oluyooo :=)
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
çok şık duruyor güle güle kullanın
abı bende herseyın orjınalı dıyorum en yakın zama da taktıracagım hayırlı olsun gule hule kullan
Adana birmotta evo için 120tl dediler yaptırmayı düşünüyorum
Hayırlı olsun kardeş. Evo'nun ki de aynısı şahsen ben çok hoşlanmadım tek sebebi ise plastik olduğu için her kolunuzu oynattığınızda gelen sesler yoksa görüntü ve işlevi güzel.
Ses falan kesinlikle gelmiyor.Çok sıkı ve tok duruyor.Plastik kısımlarının kaliteside oldukça iyi.
hayırlı olsun, internette satıyorlar 30tl civarı, aldım ustaya götürdüm, haliyle kalitesiz buldu ve takılan yere zarar verir dedi, takmamayı tercih etti. bende ikna oldum taktırmadım
Ben 120 liraya orj.armster marka aldım(gp uyumlu), şimdilik memnunum.
Biz Dünyanın Çatısında Doğduk! Ondandır Dik Duruşumuz, Sert Bakışımız!..
--------------------------------------------------------------------------------
güzel görünüyor hayırlı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri