güle güle kullan abicimm artık farında açık yolunda açık olurrben xenon hastasıyım 8k sonuna kadar destekliyorum yasak bile olsa
bugün 8000k lık çok güzel uzunu ve yakını xenon olan farı 300 ytlye taktırdım çok kaliteli çin malı değil benim çok hoşuma gitti isteyen olursa temin ettirebilirim. benim burdaki ustam bir tane h4 siparişi verdi benim aracımda size sonra resimleri gösterecem..
güle güle kullan abicimm artık farında açık yolunda açık olurrben xenon hastasıyım 8k sonuna kadar destekliyorum yasak bile olsa
mustafa hocam hayırlısı olsun güle güle kullan bende böyle hesaplı bişey istiyorum bulursam hemen taktırıcam ama seninkinin garantisi ne kadar yada varmı yani 300 çok uygun fiyat ??
mustafa abi hayırLı oLsun.
markası nedir acaba? biLindik bir şey mi?
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
valla fiyat çok iyi üstelik hem uzun hem kısalar xenon..güle güle kullan..
hayırlıolsun...
eğer marka da kaliteli ise fiyat güzel, birde garantisi önemli mustafa garantiside güzelse değme keyfine hayırlı olsun güle güle kullan![]()
garantisi 2 yıl kore malı . resimleri çektim bugün yükleyecem..
Hayırlı olsun! Garanti olayı da iyiymiş... Güle güle kullan...![]()
hayırlı olsun çok iyi..
Çok güzelmiş hayırlı olsun. Angel ları nerde yaptırdın. Ben de yapmayı düşünüyorum. Ve de içine su alma gibi problem yaşıyor musun angel dan sonra?
mercekli mi ? sanki... güzel olmuş hayırlı olsn
Hayırlı olsun güzel görünüyor.
hayırlı olsun çok hoş olmuş.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
güle güle kullan
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri