Arkadaşlar "Punto Evo Tuning & Styling" başlığı altında bir linki sizlerle paylaşmak istedim. Önce spoillera bakın lütfen. Çamurluk ile ilgili tüm "kötü" yorumlarını ortadan kaldıracağı düşüncesindeyim. Daha tüm kitlere bakmadan sizlerle paylaşma heyecanı bastı. Diğer parçalarda süper gözüküyo. Türkiyeye ne zaman gelir tabi Allah bilir ama geldiğinde yollar daha bir güzel görüntü kazanacak gibi....
Fiat Tuning & Styling - Fiat Sportiva - Punto Evo Tuning & Styling
Imageshack - screenshot001pb.png
Imageshack - screenshot004xj.png
Imageshack - screenshot005kq.png
Konu lewoow tarafından (06/09/2010 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim ekleme
kesinlikle daha güzel olacaklar.. daha öncede yazmıştım body kitler arabayı çok degiştirir ama bunlar ne zman gelir biraz zor galiba..
Gövde renginde spoiller ve abarth stickerı ile muhteşem bir manzara çıkar diye düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar bende artık bi evo sahibiyim..Ve artık bende bu forumdayım..
İlk depoda banada fazla yakar dediler ama daha sonra normale döner dediler..artık bekliyoruzz..Bende spoiler ve 16 jant taktırmayı planlıyorum..16 jant takılırken amortisörleri falan değiştirmek gerekiyormu ?
Anladımm..Teşekkürler..![]()
arkadaşlar t-jet sport helezonları farklı mı bılenınız var mı? amortısorlerın daha sert oldugunu bılıyorum ama ?
start&stop çalışması için emniyet kemeri mi takılması gerekiyor:
son zamanlarda duyduğum en iyi espriydi
vites takılı ayagı debriyajdan çek stop etsin motor bak bakalım ekranda ne yazıyor
bu arada basınca fire harbiden yakıyormus 1.5 depo gitti yaptıgım km 500
bazen trafik genelde ulus civarı bos kovalama yolları
![]()
bende evomu alalı 3 gün oldu ve amerikan çizilmez cam filmini yaptırdım. Plakalıklarımı cıkarttım bide kalınlaştırıp çift taraflı bant ve silikon yardımıyla yapıştırdım ama başka yapıcak bişi bulamıyorum bi öneriniz olabilirmi acaba?
Cam çıtalarını mutlaka yapmalısın.
gerçekten güzelmiş teşekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri