herkes e slm lar adım muhammed enes.bende artık punto kullanıcısı olarak bazı şeyleri merak ettim.aracım dynamıc evo.araca orjinal 16 veya 17 lik jant taktırmayı düşünüyorum opsiyondan.yakıtı nekadar etkiler yardımcı olabilcek arkadaş varmı.
tşk ler
herkes e slm lar adım muhammed enes.bende artık punto kullanıcısı olarak bazı şeyleri merak ettim.aracım dynamıc evo.araca orjinal 16 veya 17 lik jant taktırmayı düşünüyorum opsiyondan.yakıtı nekadar etkiler yardımcı olabilcek arkadaş varmı.
tşk ler
opsiyondan demişsiniz bayide degisiklik yapmazlar artı degisiklik istersen maliyeti cok olur.16 jant olayı fabrikaya sipariş gecersen ucuz oluyor bunu biliyorsunuz degil mi.16 lık takın dısarıdan iyi bi jant alın 195-55-16 pzero lastiklerle 10 numara olur.bende arıyorum su anda bende 16 lık jant takıcam.
EVOEVOEVOEVOEVO
evet biliyorum hocam.aracı sipariş ettim 1 ay a gelcek dediler.siyah içi bordo.opsiyon olarak hız sabitleme paketini eklettim.araç daha sipariş aşamasında ondan soruyorum.16 jant için 750 tl istiyorlar.ben sonradan taktırsam jant artı teker parası bide amortisör derken 2000 i bulur böyle 750 tl ye kurtulcam.daha avantajlı gibi geldi.
Arkadaşlar "Punto Evo Tuning & Styling" başlığı altında bir linki sizlerle paylaşmak istedim. Önce spoillera bakın lütfen. Çamurluk ile ilgili tüm "kötü" yorumlarını ortadan kaldıracağı düşüncesindeyim. Daha tüm kitlere bakmadan sizlerle paylaşma heyecanı bastı. Diğer parçalarda süper gözüküyo. Türkiyeye ne zaman gelir tabi Allah bilir ama geldiğinde yollar daha bir güzel görüntü kazanacak gibi....
Fiat Tuning & Styling - Fiat Sportiva - Punto Evo Tuning & Styling
Imageshack - screenshot001pb.png
Imageshack - screenshot004xj.png
Imageshack - screenshot005kq.png
Konu lewoow tarafından (06/09/2010 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim ekleme
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri