Ozan hayırdır ne bu asabiyet???

O videoda chipten sonra falan olaylarını umarım okudun yorum yapmadan önce. Geçen sana msn dende söyledim vw motorlarında büyük turbo var ve 3500dd doluyor 7000dd ye kadarda çok canlı bir motor karakteristiği var. O geçtiği halinde ( chipli )kesiciye 1 barla giriyor ki o turbonun 1 barı bizim 1.3-1.4 barımıza falan bedeldir. Düşünki rolling dede üst vitesler ve hep üst devirler konuştuğundan acaba uzaması normalmi anormalmi?
-----
Benim düşünceme göre o golf un servise kesin gitmesi gerekiyor. dsg siz olsa o zaman anlarım ama dsg li bir 160 lığa kafa tutamassın yani yakın bile gitmiş olmaman gerekir. Sonuçta senin arabanı kötülemem aynısından bende var ve nasıl gittiğini ve nerelerde avantajlı olduğunuda biliyorum bunlara dayanarak bunu söylüyorum.
-----
İstanbul gibi bir şehirdesin çok güzel dyno ların net sonuç veren dynoların memleketindesin sokun iki arabayıda dyno ya bakalım ne gibi güçlerimiz var elimzde görelim ona göre konuşalım. Acaba o golf le bu rocco aynı değerleri verebiliyorlarmıydı bizim önce bunu sormamız lazım kendimize. Sonra bu kadar nasıl açmış açmamışı tartışalım değilmi? Dyno kağıdınıda burdan paylaşırsan bizde görürüz olanı biteni. Hem birde videodan ne kadar açtığını ettiğini anlayamassın gerçekte çok olur videoda az gözükür gerçekte az olur videoda çok gözükür yani ikisini karşılaştırman çokda sağlıklı sonuç vermez bunu hatırla...