biliyorum abi yol çalışması olduğunu... iyi etmişsin zaten öteki yolun hali berbattı ya...
Printable View
biliyorum abi yol çalışması olduğunu... iyi etmişsin zaten öteki yolun hali berbattı ya...
güzel bulusma olmus insallah önumzdeki toplantılara katlablırım ah su okul :( :)
Soner abim snn egzotik kirmizi bugun saat 18:45te isee nin onunde gorldu..:) duygulandim:) o bizim canimizdi
Somestr tatilinde bir bulusmami yapsak..
bana uyar. araba şu an boranların orda caminin altındaki depoda Allah'a emanet, plakasını bekliyor. :) yeterki vardiyama uysun mekan farketmez...
Gdip bakim abi smdi.:) disari cikicktm ztn:).. Pop kit:) hosgldi..bn palio cetesini de cagrcm size uyarsa
zaten geçen Sametle de aramızda lafı geçti böyle bişey olunca biz de paliocular olarak gelir hep beraber fiatçılar buluşuruz dedi. bence gayet güzel olur hem Sametle de aynı vardiyadayız. kendimizi otobanda bulmayalım sonra :)
otoban maceraları fena soner abi:D illegal race:D
buyrun otoban macerası we videosu..punto 1.3 mjet hemde evo..tutabilene ask olsun
YouTube - punto evo palio 1.3 mjet albea 1.3 mjet
o kara dumanlar çıkaran senin araba sanırım. hayırdır ufuk mazota zam gelince arabayı kömürle mi çalıştırıyon :)
33bey :d:d artık aramıza gelsn
aranızda artık, bi buluşma ayarlamak lazım tatlılar benden :)
artıkk mersındeyimmmmm yapalım hadi buluşma:)
Leeen buralar bizim yaptığmız yollar yamalarından tanıdım :D aman ha güvenmeyin fazla :D
haydi beyler bi buluşma duzenleyelm:D
ule buluşma delileri, Allah muhabbetinizi arttırsın nediyim.
ya soner abi sen önce şu fotoları bi değiş profilindeki imzandaki...
hele bi paylaş yeni arabanı maşallah diyelim :)
soner, bugün çalışıyonmu?
abi gececiyim bir de akşam mesai iteklediler...