23 nisan herkese uyuyor heralde...
Printable View
23 nisan herkese uyuyor heralde...
abi daha 15 gün var gelmek isteyen işini ayarlayabilir o zaman kadar. geçen seferki gibi aceleye gelmedi. adanada 24 ü buluşma yapalım demişler. acaba onlarda katılmaz mı.
eğer adanada katılırsa çok güzel bir buluşma olur.irtibata geçmeye calışalım
Takipteyim...
ben kesin geliyorum mersin'e 23'ünde ordayım... anladınız siz onu :D
offf neden hep haftasonu!!!! bıgunde haftaıcı olsa ne olur ?? saka bı yanada ınsallah ıyı bu bulusma olur...benım ıs haftasonlarıyogun oldugu ıcın katılamayacagım...keske haftaıcı yapsak bı gun..
evet hemşerilerim ben 23ünde Mersin'deyim, son bir kez gelen gelmeyen belli olsa nasıl olur???
beni yazın listeye bi aksilik çıkmazsa gelicem.
33/ARH/56 33 BEY 14 numaralı plakalar trafıkte cok karsılasırdım kımlerdır dıe dusunurken kısmet forumda karsılasmakmıs
buluşmaya az kaldı:D
Evet cumartesi sabah saat kaçta....
selamlar,allahtan mani çıkmazsa aranızdayım cumartesi günü
10:30 yasemin garden yanındaki cep te(pit stop) park alanı diye konusmustuk bi değişiklik yok sanırım. ama benim bi sorum var ben yeni katıldım daha kimseyi tanımıyorum . park alanında buluşup oşekilde yasemine gitsek olurmu? belki benim gibi olan bi kaç kişi daha vardır.
tabiki zaten önce park yerinde buluşuruz fotoğraf felan çekeriz sonra kahwaltıya geçeriz
yaw neden 23 nısan neden haftasonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hafta içi de ayarlarız bişeyler maksat tanışmak olsun...
Ya neden cumartesi diye de ben ortaya atayım bir şey. Az önce şeflerle konuştum da. Cumartesiye izin almam çok zor. Pazar olsa tamam diyeceğim de e Birde hava yağış durumuna ne diyeceksiniz arkadaşlar.
benim için c.tesi ya da pazar farketmez hafta sonu ara ara yağış gözüküyor. yağmurdan kaçış yok yani en kötü ihtimalle arabalar fotoğraflarda ıslak çıkar :) zaten oturacağımız mekan kapalı, park yeri de yakın...
beyler gelın su bulusmayı carsamba yada persembe aksamına atalım ne gusel herkes ısten cıkar bı stres atarız tanısırız ohh mısss gıbı :))
yeni bir buluşmaya ne dersiniz?