yaya kaldık pek sesimiz çıkmıyor :))
Printable View
yaya kaldık pek sesimiz çıkmıyor :))
8-9 ocak mersin'de ve müsaitim her türlü buluşmaya açığım :D
vardiya programıma bakmam lazım yaya da olsam koşa koşa gelirim :)
ben de belki arabasız olurum ama mersin'deyiz ya geliriz elbet her yere... bence ayarlayalım abi mutlaka... buralara pek bakan yok galiba...
Serkanım sen gel illaki yaparız bişeyler...
peki :D şimdi ayarlayamasak da ben oraya gelince dürtüklerim artık iyicene :D
:d bende burdayım..sınawım felan yoksa kesin gelirim.araçta yenilikler war:D görmek lazm
tamam 8 ocak cumartesi buluşuyoruz o zaman...
yeni yeni puntolar türedi yalnz kimse forum sitesine katılmıyor....cok acı
beyler sunu 8 ocak aksam yapalım ısım geregı hıc bı haftasonu evde yokum bu ılk olucak ve bulusma tam tarıhı olmus
c.tesi akşam mı :d saat kaçta :)
benim araba bursaya varmış anca önümüzdeki hafta içinde gelecek gibi siz yeri ve zamanı kararlaştırın işim çıkmazsa ben de yaya olarak katılırım :)
spy hunter ılk haftasonum olacak mersınde benım yaklasım 2 yıldır hanı degerlendıreyım dedım herkes hazırsa c.tesı aksam 7 de bulusalım bence yer mekan onemsız ne dersınız??
C.tesi akşam 7 bana da uyar :) bizim mekan genelde belli oluyor yasemin garden :D ama siz bilirsiniz tabi.
abi cumartesi akşam yapalım tabi ama benim o akşam başka planım da var fazla duramam ama kesin gelirim.
şimdi kaç arabayız???
size iyi eğlenceler :dj:.Hafta sonu ben konyaya gideceğim için katılamıyorum.bende merak ediyorum bu sefer kaç araba olacak?:uhm00000:
valla benden 1 araç:)