bu arada kıtın arıza cıkarma durumunda dıger parcalarında fıyatını sordum
enjektor tanesı 200tl 4*200=800tl beyın 600 tl regülatör 500 tl ve sürekli değişmesi gereken filtresi 50 tl ama atiker vs olsa 4 enjektörün komple fiyatı 200 tl![]()
bu arada kıtın arıza cıkarma durumunda dıger parcalarında fıyatını sordum
enjektor tanesı 200tl 4*200=800tl beyın 600 tl regülatör 500 tl ve sürekli değişmesi gereken filtresi 50 tl ama atiker vs olsa 4 enjektörün komple fiyatı 200 tl![]()
İyi ama 5.5 sene atiker kullana biri olarak 2 defa beyin değiştirdim. Araç karbüratörlü olduğundan enjektör derdi yoktu ama o zamanlar 130 tl idi beyin.
Ayrıca atikerin sıralı sistemindeki enjektörler enjektör değil selenoid valf. Ama Brc nin enjektör. 4 tane çıkış noktası var. Baktığında aynı işi yapıyor hatta sesleri bile aynı ama başka farkları var mı bilmiyorum. Fakat 3.5 sene brc kullanan biri olarak filtre değişimi dışında 1 defa ısı farkından dolayı oluşan buharın etkisiyle aracım ilk marşı lpg de yapmıştı, (anahtarı söküp temizledim sorun olmadı bir daha) kesinlikle tavsiye ederim. Ben brc yi usta nedeniyle seçtim. eğer ustası iyi iş yapan atikerci varsa kullanın tabiki ama montaj önemli.
Ayrıca atikerin selenoidlerinin takımını piyasadan 100 tlye de bulursun özel bir malzeme değil. BRC pahalı evet ama şu da var: BRC montajında aracın sağından solundan elektrik kabloları kesilip eklenmiyor. Kendine has soketlerle bağlantı yapılıyor. Arkadaşın atiker montajını inceledim; Bildiğin enjektöre giden kabloları soyup ek yapmışlar, yani BRC ye 5 600 tl fazla veriyorsun ama karşılığını alıyorsun.
Konu halils2 tarafından (18/01/2015 Saat 06:09 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri