O zaman bende bi sorun var. bende 1 hafta önce taktırdım. 103 tl gaz aldım 38 litre; 240 km de kırmızı yandı. kırmızı ışıkla 90-100 km daha gitse 330-340 km yapar. Konulara bakıyorum herkes bunun çok üstünde yol yapmış. Ben benzinda 100 tl ye 320 km yapıyorum.
çok mu devirli kullanıyorsun?ben devirli kullanıyorum km de 28-30 krş yakıyorum.
ilk taktırdığında ne kadar yakıyorsa 1 yıl sonrada o kadar yakıyor tek fark senın lpg ye alışman
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
çok mu devirli kullanıyorsun?ben devirli kullanıyorum km de 28-30 krş yakıyorum.
ilk taktırdığında ne kadar yakıyorsa 1 yıl sonrada o kadar yakıyor tek fark senın lpg ye alışman
Pek devirli kullanmam aksine devirsiz kullanıyorum ondan da olabilir belki. yüksek vites düşük devir.
yağ değiştir 1 hafta daha kullan ayara git tüketimin ne kadar değiştiğini gör
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
bende landi renzo lpg va gaz ayarı flan yokmuş serviste taktırdım aracın garantisi bozulmasın diye,bunların gaz ayarı yapılmıyormuş?
Gaz ayarı olmaz olur mu yalnız başta bir kere yapılıyordur, o ayarlarla devam ediyorsunuzdur, sonuçta bir bilgisayar programı ayarları düzenleyen istandiğinde programa müdahale edilebilir
Gaz ayarı olmaz olur mu yalnız başta bir kere yapılıyordur, o ayarlarla devam ediyorsunuzdur, sonuçta bir bilgisayar programı ayarları düzenleyen istandiğinde programa müdahale edilebilir
işte gaz ayarı yokmuş derken demek istediğim buyduyani bunlar programlanmış şekilde gaz ayarı yapılmış şekilde takılıyormuş
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri