Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
lpg filtreniz yaklaşık 8000km den sonra dolduğunu belli ediyor eve araç soğukken ilk lpg geçişinde silkeleme yapıyor. bunun dışında kullanım olarak pek bir fark yok. lpg benzin anlaşılmıyor gibi.kitler farklı diyorsunuz ama s&s li araçlarda nasıl özel bir kit ki ss devredeyken ilk çalıştırmayı benzinle yapıp gaza geçiriyor(bu size deil servise olan sorumdur).benim aracımda kullandığım br kitten farkı yokki bende aracı stop edip çalıştırdığımda benzinle çalışıyor. lpg takılmalı mı??? aslında bu soru kişiye göre değişir durumu iyidir lpg ye güvenmez taktırmaz ya da taktırır tamamen kişiye has bi seçenek. arkadaşımda 2006 active fire var. ben lpg taktırdım o ben lpg taktırmam diyordu geçenlerde yanına gittim lpg yi nerde nasıl taktırabilirim die sordu. bu günkü şartlarda bence paramız olsun olmasın lpg kullanılmalı hem çevre hem cebimizi düşünürsek. güncel yakıt fiyatlarından hesaplarsak lpg kiti de 2bin tl olduğunu varsayarsak kit yaklaşık 18-20bin kmde kendini amorti ediyor. bunu göz önüne alarak aracı ne kadar kullanacaksınız kaç km yol yapacaksınız? bunları belirledikten sonra lpg takılıp takılmaması gerektiğine karar vermeliyiz
+1000

Kit dediğim gibi bayinin söylediği kandırıyorda olabilir