Ne yazıkki her servis LPG montajı yapmıyor.
Sakaryada ikamet ediyorum; en yakın servis Kadıköy/İSTANBUL'da... yaklaşık 150 Km. Bu yüzden yetkili servisleri tercih edemiyorum. Bir diğer neden de Fiat sadece 1.4 motorlara LPG dönüşümü yapıyor... Ne yazıkki 1.2 motor'a LPG dönüşümü kendisi de yapmıyor...
Teşekkürler...
start stoplu araçlara daha onay gelmemiş bende garanti deldirip BRC MY11 kit takdırdım.start stop desteği mavcut.my11 in my10 dan farkı yen tip kısa enjektörler.eğer start stoplu araçta my10 varsa yazılımı güncelletirebilirsiniz.Ben 2a mühendisliğin çağlayandaki merkez montaj atölyesinde takdırdım.1500 TL ye.deha otomotiv landi için 1750 tl fiyat çekti BRC 1500 tl ye montajlandı.zaten fire motor öyle zırt pırt arıza veren bir motor değil.şu an 25-26 kr civarı ilk depo.güzergahımda uzun soluklu rampalar mevcut bu nedenle ortalamam biraz normalden yüksek montaj yapan yer bana 2-3 depo sonra daha az yakmaya başlar dedi.
Konu comanchee tarafından (01/06/2011 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Fiat servisleri için 1500 tl gibi bir rakam söyleniyordu deha niye 1750tl fiyat verdi. Bana en yakın DEHA'ydi bende arayıp fiat alacaktım ama o da çok söylemiş.. Bende mi BRC'yi tercih etsem acaba. üffff
Bir şey sormak istiyorum arkadaşlar: Ben şimdi İstanbul'dayım, yazın İzmir'e kalıcı gideceğim. LPG'yi İstanbul'daki bir serviste taktırsam. Sonrası için bir problem çıktığında bana sorun yaratır mı? Yoksa İzmir'de ikamet edeceğim için İzmir de mi taktırayım?
garanti tr çapında geçerli.Neticede brc nin arkasında 2A var ben kağıthanede taktırmanızı tavsiye ederim eğer BRC olacaksa.doğrudan 2a ya bağlı yani bayi değil.arkadaşlar çokda ilgililer.burada garanti belgenizi alır sorun durumunda izmirdeki yetkili bir brc bayiinden garanti kapsamında işlem yaptırabilirsiniz.
Syg.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Ben Söke/AYDIN'da oturuyorum. Daha önceki aracım olan GP'ye de Söke'de nam salmış bir mühendis montajı yapmıştı. Kesinlikle sorunsuzdu. Aynı yere montaj yaptıran hiçbir kimseden de şikayet duymadım. Daha önce forumdan başka bir arkadaşa da o dükkanı tavsiye etmiştim ve arkadaş İzmir'den Söke'ye gelmiş; montajını Söke'de yaptırmıştı. Bir senedir bir şikayetini duymadım. İsterseniz siz de Söke'ye gelin yazın. bir günde montajı yapıp teslim ediyorlar.
Bir de bir konuya daha açıklık getireyim; ilk birkaç depodan sonra daha az yakar diyen ustalar tamamen sallıyorlar... Montajdan sonra ilk depoda ne kadar tüketim oluyorsa sonrasında da aynısını tüketiyor araç. Sonradan LPG tüketimi düşer gibi söylemler külliyen yalan.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri