taktırır taktırmaz olmadı aradan zaman geçince oldu ve bende birmota gittim emisyon ikazı vermiş dediler ama sadece ikaz lambasını yakmış herhangi bi arıza yokmuş.. acaba benden başka birinin de başına geldimi geldiyse ne yaptı onu merak ediyorum
taktırır taktırmaz olmadı aradan zaman geçince oldu ve bende birmota gittim emisyon ikazı vermiş dediler ama sadece ikaz lambasını yakmış herhangi bi arıza yokmuş.. acaba benden başka birinin de başına geldimi geldiyse ne yaptı onu merak ediyorum
kullandığınız yakıtın kalitesinden kaynaklanıyor muhtemelen. emisyon ikazının başka sebebi olacağını zannetmiyorum. ben lpg taktırdığımda ustam demişti hoca kullandığın lpg ye dikkat et sağdan soldan alma kendini kanıtlamış yerlerden al diye.
Aygaz eurolpg+ kullanıyorum yağ gibi araç kayıyor valla![]()
bildiğim kadarıyla katkılı olsa gerek. ve katkısı motor içi kurumu vs temizlemeye yarıyor kanımca. buda şöyle bir sorun yaratır. eğer uzun km ler boyunca kalitesiz yakıt kullandıysanız motor aksamınız ve filtreler fazladan kurum bağlayacaktır, motor bu durumdayken de eurolpg+ alırsanız yakıt bu kurumu temizleyecektir ve temizlenen partiküller enjektör filtreler vs tıkayacaktır sorun burdan itibaren ortaya çıkacaktır.
Ayrıca ustama sordum aygaz nasıl diye, hocam eski formül değişti, adamlar kendilerini yeniledi gönül rahatlığıyla kullanabilirsin( yakıt istasyonu temiz oldukça) deyince denedim ve çok memnunum.
bence lpg de 2 şey önemli
1- montaj
2- kullanılan yakıt temizliği
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri