Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu konuda fiata mail atmıstım. beni aradılar ve tüm garnatinin bitecegini soylediler bende bi ornek verdim ornegin dedim aracın direksiyonu arızalandı bunun lpg ile ne alakası var acıklarmısnız dedigimde bana yarım agız tabi o garntiden degisir dediler. ve ben taktırdıgımdan beri 1 defa direksiyonumu degistrdim garantim devam etmekte. hala garantiden işlem yaptırabilirim. bu konuda itibar etmeyin bakın taktıran arkadaslar hala araclarına biniyorlar ve memunlar. bence niyetiniz varsa düşünmeden taktırın

evet zaten ben de bu foruma güveniyorum, bir sorun olması durumunda buradan örnek gösterip hakkımı arayabileceğim bir çok insan var...

Bende önümüzdeki hafta büyük ihtimalle taktıracağım, mavi denizler ya da mocan arasında kararsızım.. Büyük ihtimalle brc taktıracağım. Mavi denizler 1500/10 gibi bir fiyat verdi ve ilgi alakaları, tecrübeli duruşları hoşuma gitti. Tunalı otomotiv gibi manifoltu sökerek takmalarını istedim, fakat pek yanaşmadılar doğal olarak Daha önce bir çok montaj yaptıklarını ve sorun yaşamadıklarını söylediler.. Mocana henüz gitmedim ama araştırdığım kadarıyla memnun olmayan çok az kişi var... Fikri olan var mı mavi denizler ya da mocan hakkında??