Arkadaşlar merhabalar...
Uzunca bir ara vermiştim işim nedeniyle foruma pek giremiyordum, artık tatilin başlamasıyla yeniden dönebildim.
Lpg dönüşümünün garantiye etkisiyle ilgili muamma devam ediyor.

Bununla ilgili siz de biliyorsunuz Ankara Üstün Oto. fiat servisinde garantiyi bozmadan(!) lpg dönüşümü yapılıyor. Ben de dün geçerken uğradım lpg konusunda hem fiyat aldım hem de garantiye etkisini sordum.
Öncelikle serviste Ziya Bey'e ilgisinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Yalnızca BRC Sequent 24 my07 kit + samçelik marka simit tüp montajı yapılıyor. Fiyat peşin 1500 TL.
Garanti konusuna gelince Ziya Bey'le görüşmemde o konuda şüpheniz olmasın aracınızın garantisi devam edecek dedi.
Fakat benim üstüne basa basa garantinin bozulmayacağına dair bana garanti verebiliyor musunuz tarzı ısrarlarım ve bu konuda fiat merkezin puntoların dönüşüm izni olmadığını söylediğine dair aldığım duyumları söyleyince suratında tedirgin bir ifade belirdi. Yüzündeki ifadeden onun da bu konuda şüpheye düştüğünü hissettim. Cuma günü bir kez daha gideceğim, iyice irdeleyip kesin yanıt alacağım.

Sanırım bir arkadaş Üstün otoda dönüşüm yaptırmıştı. Montajdan bu yana yaşadığı herhangi bi sorun varsa ve yakıt tüketimini bizimle yeniden paylaşırsa memnun oluruz.