benim arac garantili suanda garantisi devam ediyor. normalde garantisi biter dendi ama arabayagarantiden işlem yaptırabiliyorum. serviste denen eger aracın bilgilerine lpg ekledni gibi bişey yazrsak garntiden cıkar dendi. bentaktırmadna once garnatiden cıkmasın diye yetkili serviste taktrımak istedim ama grandeelre izin yokmus fabrika izin vermiyomus falan filan dendi. ozelde taktrıdım bende suan gararntili takan servis varmı yokmu bilmiyorum. ama şunuda unutmamamak lazım garantiden cıksa ile sadece lpg ile ilgili arızalardan dolayı garantiden işlem görmez. ben birazda buna guvenerek lg taktırdım. örnegi kapının aynasi ile ne alakası var lpgnin...
atiker konusuna gelince baska forumlarda her markadan sorun yasayan insanlar var ve bunların sebebi markadan değil montajdan. gecenlerde yineforumda okuduk piyasadaki en iyi marka prinstir. ama onubile sokturmus. neden montaj hatası.
hep derim marka onemli değil montj önemli ben brc atiker tartarini lovato prins omvl öneririm. diğer markaların kullanıcıları bilmediğim için bişey demiyorm ama onlarda da bi sıkıntı olacagını zannetmiyorum en iyisi iyi bir usta
neden atiker dedim?
en önemlisi 1200 ytl ucuz ve 10 taksit
sonra yurdun malı
sıkıntı yok
lpgde 28 bin km gittim ve gidiyorum sıkıntı yok
dlayısyla arkadaslar cok para odememek için atiker taktırdım