Ce: Fire Motor için LPG Sistemleri Genel Başlığı
1 ay once taktirdim daha once taktirmadigima pisman oldum, performansta kayip yok, cok memnunum, kit zavolli
atiker fast taktırdım 880TL
Alıntı:
agokce Nickli Üyeden Alıntı
880₺ gerçekten çok uygun rakam. Ama sanırım biraz eski teknoloji. Atikerin obdıı leri daha pahalı galiba.
Alıntı:
hocam nerede taktırdınız
konyada taktırdım. ustanın kendisinde de punto vardı. obd2 bağlantılarını kendi aracını bildiği için uymaz dedi. boşuna takmayalım dedi. yoksa 1100TL olan obd2yi takardı.
Alıntı:
Bugün Edirne'deki Atiker yetkili bayisine sordum. Bu fast serisi aracınız için uygundur dediler. Fiyat olarak 1.100 tl peşin 1150 taksit dediler. 880 gerçekten çok iyi fiyat. Edirne'de esnaf bir fiyat söylediği zaman bidaha düşmez kolay kolay.
Alıntı:
feyzullah Nickli Üyeden Alıntı
Bugün Edirne'deki Atiker yetkili bayisine sordum. Bu fast serisi aracınız için uygundur dediler. Fiyat olarak 1.100 tl peşin 1150 taksit dediler. 880 gerçekten çok iyi fiyat. Edirne'de esnaf bir fiyat söylediği zaman bidaha düşmez kolay kolay.
8 taksit 110*8 olarak yaptırdım.silindir tank benim. simit tank 10 taksit 950 demişlerdi.
Alıntı:
8 taksit 110*8 olarak yaptırdım.silindir tank benim. simit tank 10 taksit 950 demişlerdi.
Simit-silindir de fiyat farkı var atikerde.
herkese iyi akşamlar.
bugün Malatya'dan Gaziantep'e bi gidip geldik. giderken 2,40 gibi bir değerden depoyu fulleyip, km'yi sıfırladım. neyse Gaziantep'i bi dolaştık dönüş yoluna geçtik. dönerken baktım o zamana kadar 265 km yapmışım, benim depo da ortalama şehir içi 410-420 gibi bir şey gidiyor biraz gaz alayım öyle gideyim dedim. 2,16'dan 40 TL lik gaz aldım. neyse Malatya'ya geldim, depoyu fulledim 35 TL lik gaz aldı. o zamana kadar yaptığım km ise 495 olmuş. ama alırken niyetse şamandıra "tak" diye durmadı. baktım çok yavaşladı adamlara yeter dedim. hesap yaptım 40+35+2=77 77/495=0,15 gibi bir şey yapıyor. çalışanı çağırdım. dedim ki bu daha dolmamış biraz daha koyalım. tamam abi dedi, yine doldurmaya başladık. yine yavaş yavaş 2 tl aldı bende yeter artık dedim bıraktırdım
şimdi mevzuya gelince yaptığım hesap doğru mu? :) bunu şundan dolayı soruyorum bi araç 0,15 krş yakar mı? 0,15 krş yakıyorsa ben arabamı hiç satmayayım evladiyelik kalsın.
görüş bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
80 le gidilirse 15 kuruşlarda yakabiliyor.
ben şehiriçi kullanımda 20 kuruş yakıyorum.
çok nadir 110 buldum genel olarak 90-100 km gibi gittim. ama bana 0,15 krş çok az geldi
Bence konuyu silin Sinan Bey, nazar değmesin ;)
yağ yakma sorunu motor sorunu oluşmadı değil mi
Alıntı:
sinaga Nickli Üyeden Alıntı
herkese iyi akşamlar.
bugün Malatya'dan Gaziantep'e bi gidip geldik. giderken 2,40 gibi bir değerden depoyu fulleyip, km'yi sıfırladım. neyse Gaziantep'i bi dolaştık dönüş yoluna geçtik. dönerken baktım o zamana kadar 265 km yapmışım, benim depo da ortalama şehir içi 410-420 gibi bir şey gidiyor biraz gaz alayım öyle gideyim dedim. 2,16'dan 40 TL lik gaz aldım. neyse Malatya'ya geldim, depoyu fulledim 35 TL lik gaz aldı. o zamana kadar yaptığım km ise 495 olmuş. ama alırken niyetse şamandıra "tak" diye durmadı. baktım çok yavaşladı adamlara yeter dedim. hesap yaptım 40+35+2=77 77/495=0,15 gibi bir şey yapıyor. çalışanı çağırdım. dedim ki bu daha dolmamış biraz daha koyalım. tamam abi dedi, yine doldurmaya başladık. yine yavaş yavaş 2 tl aldı bende yeter artık dedim bıraktırdım
şimdi mevzuya gelince yaptığım hesap doğru mu? :) bunu şundan dolayı soruyorum bi araç 0,15 krş yakar mı? 0,15 krş yakıyorsa ben arabamı hiç satmayayım evladiyelik kalsın.
görüş bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Aracınız evladiyelik kalabilir ama sizden sonrakiler sizin kadar sabırlı kullanmazsa bu değerleri yalnızca rüyalarında görürler:) LPG ile 15 kuruş tüketim değeri (0rtalama 100 km.'de 6-7 lt.) agresif kullanılmadan kolaylıkla yakalanabilir diye düşünüyorum.
Alıntı:
Kadir00906 Nickli Üyeden Alıntı
Bence konuyu silin Sinan Bey, nazar değmesin ;)
inşallah nazar değmez :)
Alıntı:
punto57 Nickli Üyeden Alıntı
yağ yakma sorunu motor sorunu oluşmadı değil mi
yok hocam yağ yakma gibi bir sorunla karşılaşmadım. yağ yakma neden kaynaklanıyor ki?
Alıntı:
Aracınız evladiyelik kalabilir ama sizden sonrakiler sizin kadar sabırlı kullanmazsa bu değerleri yalnızca rüyalarında görürler:) LPG ile 15 kuruş tüketim değeri (0rtalama 100 km.'de 6-7 lt.) agresif kullanılmadan kolaylıkla yakalanabilir diye düşünüyorum.
arabada genellikle bagajın küçük olmasını dert ediyorum. bagaj işini dert etmezsem arabayı rahat bi 6-7 sene kullanırım.
Alıntı:
sinaga Nickli Üyeden Alıntı
arabada genellikle bagajın küçük olmasını dert ediyorum. bagaj işini dert etmezsem arabayı rahat bi 6-7 sene kullanırım.
O dert olmasa ben de lpgyi düşünebilirim. Bu da benim handikapım :)
Alıntı:
O dert olmasa ben de lpgyi düşünebilirim. Bu da benim handikapım :)
simit depo en iyisi, yanınıza bir de lastik tamir kiti. her şey tamam (benim öyle)