yanmadı zaten tam olarak erimiş biz alev alır diye bu pet şişedeki suyu septik ama biz sepene kadar erimiş kutup başlarını sökmeseydik o zaman yanardı biz yinede ne olur ne olmaz hesabı pet şişedeki suyu septik kabloların olduğu yere. gerçi voltranda en adisimi neymiş bilmiyom bende sonradan öğrendim komple tesisat buluncaya kadar anamız ağladı zonguldaktan yıldız sanayiye gittik ostime yani sizin anlıycağınız çok film döndü o aralar ben ilgilendim o zamanlar arabayla amcam çalışıyodu yeminle kabloları bağlattık tüpü zaten söktük daha halada kömürlükte duruyodur gaz deposu stepne için iş görürse lazımsa bakarım yollayabilirim bedava ama yerinde duruyosa. arabanın beynini yaptırdık nasıl satcağımızı bilemedik o arabayı. zaten karşıydım tüpe arabanın orjinalliği bozuluyo diye o arabadan sonra oldum olası soğudum nefret ettim bana bedava en iyisinden takalım deseler yinede taktırmam hatta orjinal dışı olan her işe soğuk bakıyorum arabaya bişey bağlatcaksam en ufak ampul dahi kırk defa düşünüp araştırıpta yapıyorum yani sizin anlıycağınız bana gaz bedava deseler yine uğraşmam o işle. ama bazısı var on numara oldu rahat rahat geziyorum diyo onada bişey diyemem ama ben olsam bi cıvata dahi taktırmam orjinal dışı. ben kendi arabama t jet dynamıc inanın opar parça dahi taktırmıyorum zorunlu olmadıkça bunu kdz. ereğli yetkili servisine dahi sorabilirsiniz zonguldaktan gelen t jet kırmızı punto derseniz beni herkez bilir.