Arkadaşlar merhaba,

3-4 ay oluyor LPG dönüşümü yapılalı. Hiçbir sorunum yok Allah 'a şükür. Ancak zaman zaman yaptığım yanlış ya da üstün körü hesaplarla bugüne kadar 20-25 KR arası yaktığımı hesapladım. Son zamanlarda fişleri biriktirmek ve üzerine KM yazmak suretiylede sıkı takibe aldım. Ne yaparsam yapayım her gaz alışımda araç fix 25 KR harcıyor KM de. Şehir içi ya da dışı fark etmiyor.

Zaman zaman dikkatli ve sakin kullanarak kendimi de kastım düşüreyim diye ama olmuyor arkadaş? Fix 25 kuruş, bassamda köklesemde nazik davransamda aynı değer! Şehir içi ya da dışı farketmiyor.

Az önce Merkez servisten Kurtuluş beydi sanırım ona danıştım telefonla, herhangi bir gaz ayarı vs var mı diye, o da sadece filtre değiştiriliyor ayarlama yok dedi. Ayrıca 22-25 normal değerlerdir dedi.

Gaz ayarı yokmuş, peki yaptırınlar nereye ve ne yaptırıyor? Bunu çok merak ediyorum? Ayrıca daha düşük tüketimler yakalayanlar ne yapıyor? Ya da ben nerede yanlış yapıyorum?

Geçtiğimiz dönmelerde 1-2 post 'um var tüketim düşüklüğüne dair arkadaşlar hesaplarım ya yanlış ya da başka bir şey var?

20 TL alırsam 80 KM.
30 TL alırsam 120 KM.
50 TL alırsam 200 KM.

Ne aşağı ne yukarı??? Trip 'i sıfırlıyorum KM ye bakıyorum gaz şimdi bitecek dememle sinyalin ötmesi bir oluyor?

Yorumlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum... Tşkler...