Alıntı görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sene 2009 amcamın hyundaı accent voltran marka tüp araba lpg beyni bozuluyor arabanın beynini bozuyor sigorta kutusunda sigortaları yakıyor araba alev alma noktasına geliyo arabanın kablolarını o direksiyonun alt kısımlarında erirken amcamla biz akünün kutup başlarını söküp su septik kalblolarına kablolar kısa devre yapıp alev alıyodu kokmaya başlamıştı tesisat erimeye başlamıştı artık , kalos lpg'li 2005 model 1,4 16 v motor bu 94 bg. olan bununla ben uğraşmadım yeminle konuşuyorum eniştem arabayı sattı şu anda detayını unuttum atikerden takmıştı lpg sürekli sorun çıkarttığı için satıp cıvıc aldı o önceki konularda tartıştığımız cıvıc. şimdi ben bunları görmüş duymuş biri olarak nasıl tavsiye edeyim? ben hiç uyum sağlamaz diye bişey demedim arkadaşa hatta iyi olur dua eder gibi bi seçenekte sundum ama ben böyle bişeyi şu yaşadıklarımdan sonra uygun göremem allah sizede sorun yaşatmasın madem taktırmışsınız kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Şimdi neden tavsiye etmediğinizi çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim. Böyle gerekçeler kişilerin olumlu ya da olumsuz seçim yapmasında daha etkili. Tesisatta sorun vardır deyip taktırabilir ya da bende de aynısı olur diye taktırmayabilir.
Aklınızda bulunsun elektrik yangınlarında tesisata su sıkılmaz.