Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Riskten kastınız nedir?Tsi, Fsi, gdi teknolojili bir araçtan tarzı motora sahip bir araçtan bahsedilse dediğiniz doğru haklısınız. Ancak lpg uyumu konusunda montaj hatası haricinde herhangi bir sorun teşkil etmeyen bir motorda bu durum söz konusu olamaz bence. Sırf montajı düzgün yapıyor diye piyasada bilindik bir abimize brc montajı yaptırdım eğer atiket takmış olsaydı atiker taktırırdım.

Ayrıca arkadaşa benzinle kullan diyen ben değilim ki benzin farkını ödeyeyim. Arkadaş çorluya buyursun gelsin montajı benim gösterdiğim yerde yaptırsın sorun çıkarsa bedelini ben öderim.
Konu tartışma boyutuna ulaşırsa eğer bu konuda son mesajımdır. Saygılar herkese.
usta hatası olur yanlış parça takılır adamın arabası delinir morali bozulur ayar tutmaz bu sonuçta riskli bişey ben uyumsuz demiyorumki?, hayır siz bana dedinizde sen öde diye kusura bakmayında o laf size düşmez, ben fikrimi söyledim zaten onu taktıracak olan adam der bana benzin paramı vercenmi diye arkadaş fikir sormuş bende fikrimi söyledim burası bi forumsa herkez (haddince) özgürce fikirlerini düşüncelerini paylaşabilir, lütfen haddimizi aşmayalım ne size yakışır ne bana yakışır. saygılarda bizden olsun. ha belki siz samimiyetinizden dolayı bana sen öde gibisinde lafta bulunduysanız kusura bakmayın o zaman ben özürdilerim ben eşeklik ettim size öyle ters bi cevap vererek.