Alıntı stilo67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendi adima yasadiklarimi yazdim kimsenin burada onemli bir konuda kulaktan dolma bilgilerle sallayacagini dusunmuyorum..

Herkesin yorumu kendinedir.

GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
Kusura bakmada herkezin yorumu kendine diye birşey yok burda. Belkide burda yapılacak bir yorum konu sahibinin karar vermesini etkileyecek..

Ben kimsenin kulaktan duyma salladığını söylemedim onu nerden çıkardın acaba..
Sağdan soldan duyma ile ilişkilendirdiysen o ayrı tabi ama sallama tabiri konuya yorum yapanlar için biraz ağır bir tabir olmuş..

Evet sağdan soldan duyma diyorum çünkü kaç kişi piyasadaki birçok markayı tecrübe edipte markadan çok usta önemlidir diyor acaba.. Mesela sen atikeri kullandında hiç telefex veya prins kullanıp tecrübe ettin mi ki marka bir yere kadar önemli olan usta diyorsun?
Tabikide iyi bir markanında iyi bir ustalığın işçiliği ile takılması lazım bunun zaten aksini iddia eden yok ama markadan çok usta onemli demek yanlış. Usta nekadar önemliyse markada okadar önemlidir. ( Ben tecrübelerimle söylüyorum.)
Haaa eğer sen diyorsanki bende çoğunu kullandım en alttaki ve en tepedeki markaları tecrübe ettim ve ona dayanarak söylüyorum ve iddia ediyorum diyorsan ozaman oturup daha teknik konuşalım bu konuyu.
Neticede en mükemmel ustanın yapmış olduğu en harika montaj lpg sisteminin size sunduğu teknik verileri değiştirmiyor değil mi?