Lpg nin hiç suçu yokmuş gibi yazıyorsunuz. Yada ben öyle algılamış olabilirim. Ne olursa olsun araçlarda zaten yanıcı madde bulunduğundan ve yanıcı madde ile çalıştığından zaaaten potansiyel bir risk var. Siz aracınıza tüp taktırarak bu riski 2 ye hatta ve hatta 3-4 e katlıyosunuz.
Şimdi direk diceksiniz ki o zaman hiç bi araca binmeyelim. Hayır Furkan bey anlatmak istediğim bu değil. Nacizane zaten risk potansiyelli araçların daha fazla yakıt bulundurularak riski artırdığımızdan bahsetmek istiyorum. Lütfen kimse Lpg çok risksiz yada araca zarar vermiyor demesin. Her türlü laboratuvar testlerinde kuru yakıtın motora verdiği zarar kanıtlanmıştır. Şimdide şöyle diceksiniz eski tip montajlar ve ekipmanlar da o sıkıntı vardı. Yine hayır Furkan bey her ne kadar aracınız ilk çalışma anında ve motor belli bi ısıya ulaşana kadar benzinle çalışsa da yinede kuru yakıtın zararları mevcuttur. Ancak zararlar bu tip (ilk çalışmada benzinle çalışması soğukken) geliştirmelerle minimize ediliyor. LPG düşmanı değilim kesinlikle 1 aracım Lpg li ancak bu sistemin yararları olduğu kadar zarar ve riskleri de vardır. Bakımlarını ne kadar yaparsak yapalım. Aynı güç ve özellikte ve teknolojide üretilmiş iki motordan benzinle çalışan daha uzun ömürlü olacaktır. Risk=ekonomi=motor ömrü=yıllık yapılan yol=performans=bakım maliyetleri oranını tüketicinin kendi kullanım tarzına göre iyi irdelemesi gerekir. Ancak yine üzerine basa basa ifade ediyorum. LPGli araçlar, sadece benzinli araçlara göre 2 kat daha RİSKLİDİR. Lpg sistemleri sanıldığı kadar masum değildir. Anlayışınıza sığınarak yazdım. İyi Forumlar....
Yer imleri