1,86 TL'den Ankara, Konya Yolundaki Petrol ofisi veriyo LPG'yi oradan aldığım gazla ölçüm yaptım. 54,68 TL'lik gazla (29,38 litre) 420 km yaptım şehir dışında. Bu da 13 kuruşa denk geliyor. Ortalama hızım 80 - 90, maksimum hızım yolun eğimine göre 110 km idi. Yokuş yukarı çıkarken de 50 km'lere kadar düşüyorum. Biraz kastım ama tüketimi düşürmeyi başardım.Landirenzo kullanıyorum. Gayet güzel.
Benim aracımda atiker lpg mevcut fire motor.alalı yaklaşık 700 km yaptım.Ölçümlerimi tamamen bitik depoyu doldurup bir miktar tamamen bitene kadar yapıyorum.İstanbul şehir içi 30TL gazla (shellden 2küsürlü bi fiyata aldım) tam 144kmde gaz bitti yani 21 krş a fln denk geliyo yuvarlak olarak.Birde 80 TL lik Lpg ile full klima açık yine şehir içi 368 km yaptım oda ortalama 22 kuruşa denk geliyo bence güzel değerler.Full gibi ucuz satan yerlerden alıp klima açmadan vebiraz kastırarak şehir içinde 19 kuruşları görebileceğime inanıyorum.Bayram sonrasıda bi uzun yol yapıcam o zman ne yakıcak değerleri sizinlede paylaşırım.
70 liralık aygazla 360 km yaptım sizce nasıl?bide kuruş hesaplamasını nasıl yapıyonuz..
2.08 aldığım gazla şehir içinde otomatik viteste 185 yaktım ve yolda iken hiç yakıta bakmam kafama nasıl eserse öyle giderim
Android de Oto yakıt hesaplama adında bır program var kurdum bıraz kurcaladım km de kac TL yaktıgınız hesaplamada kolaylık saglayacaktır.
https://play.google.com/store/apps/d...l0aGVzYXBsYSJd
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
merhaba arkadaşım ben de 105 evo multiair var.bende lpg uygulatmak istiyorum.sizin şahsi kanatiniz nedir lpg konusunda aydınlatırsanız sevinirim.teşekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri