1,86 TL'den Ankara, Konya Yolundaki Petrol ofisi veriyo LPG'yi oradan aldığım gazla ölçüm yaptım. 54,68 TL'lik gazla (29,38 litre) 420 km yaptım şehir dışında. Bu da 13 kuruşa denk geliyor. Ortalama hızım 80 - 90, maksimum hızım yolun eğimine göre 110 km idi. Yokuş yukarı çıkarken de 50 km'lere kadar düşüyorum. Biraz kastım ama tüketimi düşürmeyi başardım.Landirenzo kullanıyorum. Gayet güzel.
Oranın lpg sıne hep suphe ıle bakmısımdır 420 km gayet ıyı artık bende oradan alayım
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri