38 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 8 Aylık Kullanımda Benzin İle Lpg Arasındaki Fark

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #12
    YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/2010
    Yaş
    42
    Mesajlar
    2.971
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

    Standart

    Gerçekten güzel bir seçim.Ayrıca Vw deki 122 lik tsı lere henüz doğru düzgün lpg takılamamsına rağmen 150 hp lik turbo bir araca 2300 tl ye lpg takılması mükemmel birşey.Ve Fıat farkı diyorum.
    Lpg gerçekten bu yakıt fiyatlarında çok iyi bir çözüm.Eğer aracımı aldığımdan beri benzinle kullansaydım şimdiye kadar rahat bir punto parası harcamıştım.eylül 2010 da 48000 de lpg takıldı ve şu an 88000 km deyim.40000 km lpg de kullandım artık siz düşünün.Ben 2 üç lpg kiti amorti ettim.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Grande ve normal punto arasındaki fark
    Pardeleus tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 06/04/2011, 13:28
  2. 75bg ile 90bg Multijet arasındaki fark?
    silentscream tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 18
    Son Mesaj: 05/05/2010, 22:27
  3. Punto dizel 75 bg. 90 bg arasındaki fark
    nisay91 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 28
    Son Mesaj: 10/04/2009, 20:18
  4. 2007-2008 arasındaki fark
    emir341907 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 21/05/2007, 16:09

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com