konuyu hortlatıyorum amabende şuan bravo sport lara bakıyorum alıp lpg taksam kötümü yapmış alırım lt bazından sehir içi dışı yakıtı ve performans bakımından nasıl bilgi verirseniz sevinirim ?
konuyu hortlatıyorum amabende şuan bravo sport lara bakıyorum alıp lpg taksam kötümü yapmış alırım lt bazından sehir içi dışı yakıtı ve performans bakımından nasıl bilgi verirseniz sevinirim ?
Bu konuyu açtığım tarihlerde lpgden ve aracımdan ne kadar memnunsam şuan daha çok memnunum![]()
Çünkü benzine vereceğim para hergeçen gün çoğalarak cebime kalıyor.
Performansı konusunda en ufak fark yok yani mutlaka vardır ama senin anlayacağın senin hissedeceğin bir oranda kesinlikle fark yok.
fark şurda ortaya çıkıyor.
Denemelerimde 220-230 km hızlara benzinde daha kolay ve daha rahat çıkarken Lpg de ise 200-210 dan sonra çevikliğini kaybediyor.
Yani özetle lpg ile benzin arasındaki fark sadece max speed de ortaya çıkıyor..
tüketim konusunda litre bazında pek birşey söylemeyeceğim çünkü bazen 8.1 litre leri görürken bazen 9 litreleri aşıyorum.. (tabi lpg de bu litrelere 1,5-2.0 litre daha eklemek lazım)
46 litre ile 430 ila 470 km arasında yol yapıyorum şehir içinde
Benzindeki tüketimini ne sen sor ne ben söyleyim..
İbrenin benzinde çatır çatır düştüğünü görünce insanın gaza dokunası gelmiyor. ve gaza basmayı değilde okşamayı öğreniyorsun![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri