Alıntı feyzullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Araç 1.4 fire ise 195 yorabilir en ideali 185 fire motor için. 175 de kullandım ben en tasarruflu lastik 175 ama çok yatıyor araba 185 bence ideal. Marka model seçimi tamamen kullanım amacınıza bağlı. Sanırım sizin punto 2. Araç olarak kullanılıyor, fazla km. yapmıyorsanız uygun fiyatlı bir alternatif olabilir. Babam senede 5.000 km. civarı yapıyor, milestone takılı mesela çok memnun. 5 yıldır kullanıyor milestone marka lastikleri canavar gibi. Kullanım durumunuza göre seçim yapmanız yerinde olur. Can, mal herşey dört lastik üzerinde, ona göre hesap yapmak lazım.
Çok önceden tofaş vardı bende 195 tabandan 215tabana geçmiştim. 215taban yakıtı artırmıştı fakat sanki tren gibi rayda gidiyordum müthiş bir yol tutuşu vardı..aynen 1.4 aracım.. 2.araç aslında ama hem lpg hem otomatik hemde daha kıvrak oldugundan artık 1.araç oldu
%80şehir içi kullanıyorum. Genelde eşim kullanıyor zaten.
Ama petlas alıcam galiba en uygun fiyatlısı bu.zira benim opeldede 17' petlas var gecen sene almıştım.

Elimdeki 16' kışlıkları sattım parayı harcamadan almam lazım kısa zamanda.
Zira üzerindeki lastiklerden biri patlamıştı geçen gün tamiri olmadı çıkma taktık. Bu süreci hızlandırmam lazım.

Çok teşekkürler feyzullah ustam.