Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dün karabük safranboluya kar yağdı. İş çıkışı eve gelirken bizim buralarda yokuş çoktur.kar yağışı nedeni ile yolda patinaj yapan bir çok araç vardı. Allaha şükür nokıan wr4d kış lastiği ile diğer araçların patinaj çektiği yerlde ben zorlanmadan rahatça çıktım. Benim aracın aynısından arkadaştada var oda ben gibi nokıan cıdır. Oda aynı drumu yaşamış. Sabah yine apartman önünde komşu aracını siteden çıkaramadı. Lastikleri petlas ve aynı ölçüde . Yine nokıanlar sıkıntı yaratmadan aynı yerden ben rahatça çıktım. Lastik alırken efendim kar lastiği hepsi aynı fazla para vermeye gerek yok etiket vs hikaye benim petlasım var yolda kalmadım bunlar hikaye. Hee tamam nokıan çıkamadığı yer yokmu abartmıyormusun diyebilirsiniz . Tabiki buda paletli değil ama diğer markaların neredeyse hepsinden daha başarılı. Kar performası gibi yağmur ve kuru yol performansı da harika. Tabi en önemliside yakıt tüketimi. Kısaca nokıan ürettiği lastiklerde etikette ne yazıyorsa bunu karşılıyor. Yeni yazlık olarak ta weatprof sipariş geçitim. Maddi durum iyi olsaydı eline 2 alacaktım. ama şimdilik idare etsin bakalım.
+++
Volkan hocam weatherproof üretimi bittimi? Satışlarda 185/65 r 15 ebatı göremedim geçen bir bakayım dedim. Kaldırdılar mı bu seriyi yoksa.