Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ticari ve özel araç ayrımı olmaksızın kış lastiği zorunluğu yazısı gönderdiği 54 il belli oldu. Kış lastiği uygulaması Nisan ayına kadar devam edecek. Kış lastiği takılı olmayan araçlar 77TL ceza uygulanarak, kış lastiği takılana kadar trafikten men edilecek.
Zorunlu kış lastiği uygulaması yapılan iller şu şekilde:
![]()
FiatTR - PuntoTR - GrandePuntoTR - PuntoEvoTR - BravoTR Haber Servisi
www.grandepuntotr.com
www.fiattr.com
81'den 51'e mi düşürmüşler
Eski haberin bir üst seviye upgrade edilmiş halidir, resmi bir açıklama olmadan bu tip haberlere itibar edilmez.
**Kastamonu, Zonguldak ve Karabük var, Bartın yok![]()
Nereye zorunlu tutuyorsun ? Karda kışta iki gün üçgün arabayı çıkartmayığ taksiye binsen 70 tl ödemezsinniye şimdi aracıma 400-500₺ bayılıp kar lastiği taktırayım. Havalar soğuyunca arabYı sakin kullanırım
![]()
kar yağıncamı zorunlu yoksa kışın hep mi takıcaz birde bu haber doğru mu??
Bir arkadaşıma kış lastiği yok diye 77 TL ceza kesmişler .. Kimi zorunlu kimi zorunlu değil diyor bende anlamadım . Zorunlu değilse bu neyin cezası
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
Bize heryer Angara
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
ya bırakın karlastiğini kabak lastikle dolaşan binlerce araba var hangi birini nerde çevirip nerde ceza kesecekler. Ben hergün yollara bakıyorum okul servislerinden , ticari araçlardan bile takmayanlar var . Denetleyecekseniz bunları denetleyin. Ben haftada 2 gün bindiğim arabama neden kar lastiği takayım. Herşeye çözüm buldular bir lastik kaldı sanki.....
geçen çevirmeye girdim aracımda kış lastiği yok polis rutin kontrollerini yapıp bıraktı kış lastiğiyle ilgili hiç birşey sormadı hatta lastiklere bakmadı bile ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri