Zinciri varmış ve kış lastiği yok diye kesmişlerse; merak ediyorum hangi maddeye daynarak kesmişler.
Arkadaşınıza sorma imkanınız var mı?
Makbuzda hangi maddeye göre 77TL ceza kesmişler?
Sordum kış lastiği yok diyeymiş , şimdi lastik peşine düşmüş
Bende alsam mı diye düşünüyorum , aracı satarsam hediye vermek zorunda kalıcam , bir yerde de almıcaz şubatta yakalanacaz 1 ay için bize lastik aldırcaklar. Alsak mı acaba
Sordum kış lastiği yok diyeymiş , şimdi lastik peşine düşmüş
Bende alsam mı diye düşünüyorum , aracı satarsam hediye vermek zorunda kalıcam , bir yerde de almıcaz şubatta yakalanacaz 1 ay için bize lastik aldırcaklar. Alsak mı acaba
Tutanakta yazılan madde önemli, direkt iptal ettirebilir 1TL dosya masrafı vererek. Onu öğrenirseniz örnek dilekçe bile yazarız hemen.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri