Hic duymadim ya.. Bende merak ettim fiyati uygunmus.. Benim bridgestone lari sordum tane 235.. Nasil lastik acaba?
Sent my iPhone using
Merhaba arkadaşlar,
Aracıma 195/55/16 4 adet lastik almayı düşünüyorum.
İş yerimin ilerisinde Marshal lastiklerinin Türkiye distributoru var ve sitelerinden baktığım fiyatlar doğruysa Petlastan bile ucuz lastikler. Hamur olarak forumlarda yumuşak olduğu söyleniyor.
Petlas için tanesine 130 TL fiyat aldım, Marshal için 94+KDV yazıyor ne dersiniz?
Lastikte ucuza kaçma diyeceksiniz, haklısınız da ancak ara bir model olduğu için fiyatlar uçuyor ve arabayı değiştirme fikrim var..
Hic duymadim ya.. Bende merak ettim fiyati uygunmus.. Benim bridgestone lari sordum tane 235.. Nasil lastik acaba?
Sent my iPhone using
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
marshal fena değildir eğer virajlarda drift yapma merakınız filan yoksa,180 le makasa girmem diyorsanız,bence çokta sıkıntı yaratmaz.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
ben daha önce kullandım sakın ha alma derim... lastik bridgestone'dur gerisi traştır
lastiği kötü alırsan yani ucuza kaçarsan yakıttan herzaman kat kat fazlasını ödüyosuno yüzden lastiğin en babasını almak gerek
Konu VooDoo tarafından (21/02/2012 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir.
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
ucuz etin yahnisi tatsız olur der atalarımız
aracı satacak olsan bile yarın öbürgün beddua almak yerine dua almak daha hayırlıdır
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
genelde otobüs kamyon lastiği diye biliyorum marshal...
Keyif BMW'Dir...
iyi bilirdik allah rahmet eylesin![]()
Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar.
Araci sakin kullanirim, zaten 75 hp, istanbul sehirici disinda da senede 1 uzun yol yapiyorum.
Continental premiumcontact var uzerinde cok memnundum fakat tane fiyati 265 tl. Araci boyle satip 1000 lira indirim yapsam heralde daha makbule gecer
Biraz daha yorum alabilirsem sevinirim![]()
Ben 4 yıl kadar kullandım kış lastiklerini.Tavsiye derim.Zaten Kumho ile aynı.Marshal Firması Kumhoyu satın almış sanırım zamanında.Bazı model ve ebatlar Marshal olarak da çıkmakta.Yani aynı kalitedeler.Bence özellikle kış lastikleri için tercih edilebilir.Zaten kışın sakin, düşük süretle kullanılmakta araçlar.Yaz lastiğini de birarkadaşım almıştı o da memnundu.Ancak dediğim gibi benim tecrübe ettiğim sadece kış lastikleri.Onu tavsiye ederim.Marshalı ucuz çin üretimleriyle karıştırmamak lazım...
Eski arabamda kullandım çok iyi bir lastik.. Şimdiki gp mede aynı senin dediğin ebatları alıcam hafaya kesinlikle tavsiye ederim....
Şu anda kullanıyorum 5.5mm diş derinliği olmasına rağmen yol tutuşu fena değil t-jet te kullanıyorum fenada viraja girerim 130 km falan biraz ses yapıyor.
Ben daha geçen ay 4 lastiğimide lassa acracanta aldım.Fakat;keşke bristone veya pirelli alsaymışım diye düşünüyorum.Pek anlamam ama Lassa da benim anladığım kadarıyla sert lastik.Sürat yapınca ağlar gibi oluyor![]()
Bende 2 hafta önce Lassa kışlık almaya gittim İskitler Gürlas Otoya... Bridstone 4 adet kışlık lastiği aldım çıktım.) yarın Ankara Da kar gözüküyor. Bakalım test etme fırsatı olacak..
marshal gitar amfisi markası değil mi yahu?
hangi ara teker işine girdiler??
!!!
![]()
duyulmamış olmasına rağmen kalitesi beni şaşırtan lastik.kesinlikle düşünmeden al.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri