S.a arkadaşlar oncelikle herkeze merhabalar 2.5 3 hafta kadar once punto sahibi oldum. 2008 kirmizi punton ile gp ailesine katildim. benim soyle bir sorunum var jant lastikten hic anlamam sadece gorusunus olarak fikir sahibiyimbugun trafikte bir puntoya rastladim ceviremedim araci sorucaktim uzerindeki jantlar cok hosuma gitti bu hafta ici taktiricam Allag nasip ederse resim paylasicam int uzerinde gordum ama markasi hakkinda bir bilgim yok Eklenti 29364
Jant lastik bolumunu cok okudum 16 inc gordugum kadariyla daha cok tercih ediliyor gel gelelim ki 17 ler daha tatli duruyorama zarari olmuyacak sekilde hangisi uygundur spor yay da taktiricam sorunsuz olarak nasil biseyler yapmam gerekir bana yardimci olur musunuz bu konu hakkinda simdiden tsk ediyorum iyi forumlar
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
merhabalar orjinal ölçülere tekamül eden fabrikasyon ebat 205 45 17 konforu en az etkileyen ve aracı hafif alçaltan yay eibach pro kit 35 mm bende bayağıbi araştırıyorum araç 1.4 fire ise ön havada kalıyor yerli yabancı forumlarda yaptığım araştırmalara göre diesel ise kafi ölçüde ve ön arka eşit alçalıyor.
deneyimli kullanıcı arkadşalar yazıcaklardır.
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
aracim g.punto 1.3 m.jet bugun ki gordugum puntoya cok tatli durmustu malesef soramadim yani musahit bi an yakalayamadimdeneyimli arkadaslarin yorumlarini bekliyorum 17 inc olculer benimde hosuma gidiyor ama cogu yorumlarda camurluklara surtme yaptigi soyleniyor yay kesinlikle kullanicam bu jant olucal kararimida verdim ama olculeri olarak bilgim yok
yardim bekliyorum deneyimli arkadaslardan
jant olcusu 4x100 olmak zorunda. markasını bilmem ama bu jantta ofset var ve Punto'ya ofset jant pek yakışmıyor bence. artı olarak karpuz jant diye aratarak belki benzer modeller yakalayabilirsiniz ama dediğim gibi Et değerleri uygun 16 inç ofsetsiz olarak bakın ki ne lastikler sürtsün ne de dışarıda dursun.
Yay da en sağlıklısı 3.5.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
205/50/17 ebatlarında lastiğim var 17" de jantım, konfor 16 dan daha iyi şuan için araç garajımdan aracıma taktırdığım jantları görebilirsin.Sadece araba sert yaylandığında arka taraf sürtme yapıyor onun dışında hiçbir problemim yok.
Görsellik istersen en güzeli 205/45/17 jant lastik takın derim. 205/40/17'de lastik ince olduğu için konfordan kayıp veriyor, 205/50/17 de 4 kişi binince veya sekme hoplama zıplamada sürtme yapıyor, rahatsız edebiliyor. Bir arkadaş da söylemiş ofsetli jant yakışmıyor diye, arkadaşa katılıyorum. Bence de bizim araçlara en çok tel tel olan jantlar yakışıyor. Aradığınız jant modelini buldum sanırım ama yakışırmı bilemiyorum ama önemli olan sizi beğenmeniz, kendi tarzınıza göre seçmeniz
üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 700 TL Sahibinden satılık sıfır - 163192743
Ben tjete 205 50 17 taktim surtme sekme yasamiyorum cok memnunum
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Tesekkurler arkadaslar anladigim kadariyla 205 / 40 / 17 sorun yok diyorsunuz3.5 de yay la destekledigimde istedigime ulasirim sanirim
205/40/17 konfor beklentiniz varsa pek memnun etmeyebilir
sürtme vs yapmasinda gerisi o kadar onemli degil birde bisey sorucamm aracimda su anda kislik lastik takili onlerde 195 / 65 / 15 takili ugultu var bir sure sonra rahatsiz oluyorm yururken fren yapinca yavaslarken vs. normal mi bu lastikten midir
jantın et değeri çok önemli faktör sürtme konusunda lastik tipiniz disklerin durumu gibi birçok faktör var ses yapabilecek
Anladim 17 inc dusunuyorm.ins bu hafta taktiricam umarim dogru bir karar olmustur
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri