önlerde lassa impetus arkalarda ise dunlop sport kullanıyorum. ikisindende çok memnunum dunlop yağmurda daha iyi fakat onun dışında lassa impetus çok güzel ve sağlam yanakları çok destekli balon yaptırmak neredeyse imkansız.
İmpetusu tercih ederdim..performans olarak..dunlop kullanmadım hiç..ama zannedersem oda aynı değerlerde olabilir.şu an kış şartlarında michelın pilot alpine kullanıyorum gayet memnunum![]()
önlerde lassa impetus arkalarda ise dunlop sport kullanıyorum. ikisindende çok memnunum dunlop yağmurda daha iyi fakat onun dışında lassa impetus çok güzel ve sağlam yanakları çok destekli balon yaptırmak neredeyse imkansız.
1.4 Fire Dynamic | Exotic Red | 17" T-jet Jant(205/40/17 Lassa İmpetus Sport) | 5cm Eibach Sportline | H4 Xenon 8000K | H1 Xenon 8000K | Spoiler + Maşpiye | Light Black Film | Rockford Fosgate PUNCH P2 | JBL GTO-6707C Kompenant x2 | Xetec 3506 6 Kanal Anfi
Lassa ile dvm et...
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
arkadaşlar bugün arkalara 2 adet lassa impetus sport 215 40 17 aldım. öneriler için tekrar tesekkürler hepinize
obsessed the red
hayırlı olsun abi foto çektinmi arkalara 215 nasıl oldu çamurluğu baya kapatmıştır
Selamlar... çok sık giremediğim için konuyu kaçırdımama ben olsaydım Seçimim Goodyear Eagle F1 GS-D2 olurdu.. Ben kullanıyorum ve çok memnunum..Önlerde 195/55/15 arkalar 205/55/15..
Ama size hayırlı olsun![]()
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
obsessed the red
yokohama c drıve kullandım biliyorum yol sesi bariz bi şekilde azalıcak ve çok şahane yol tutuşu var tabiki bu bi tavsiye siz bilirsiniz.
bende megane coupe vardı hocam hız lastiği vardı öndekiler potenza arkadakiler continental di ama gerçekten mükemmel lastikler sadece 4 lazstiğin sıfırı 1200 liraydı ama ciddi anlamda süper yere tutunuyordu..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri