İmpetusu tercih ederdim..performans olarak..dunlop kullanmadım hiç..ama zannedersem oda aynı değerlerde olabilir.şu an kış şartlarında michelın pilot alpine kullanıyorum gayet memnunum:)
Printable View
İmpetusu tercih ederdim..performans olarak..dunlop kullanmadım hiç..ama zannedersem oda aynı değerlerde olabilir.şu an kış şartlarında michelın pilot alpine kullanıyorum gayet memnunum:)
önlerde lassa impetus arkalarda ise dunlop sport kullanıyorum. ikisindende çok memnunum dunlop yağmurda daha iyi fakat onun dışında lassa impetus çok güzel ve sağlam yanakları çok destekli balon yaptırmak neredeyse imkansız.
Lassa ile dvm et...
arkadaşlar bugün arkalara 2 adet lassa impetus sport 215 40 17 aldım. öneriler için tekrar tesekkürler hepinize
hayırlı olsun abi foto çektinmi arkalara 215 nasıl oldu çamurluğu baya kapatmıştır
Selamlar... çok sık giremediğim için konuyu kaçırdım:) ama ben olsaydım Seçimim Goodyear Eagle F1 GS-D2 olurdu.. Ben kullanıyorum ve çok memnunum..Önlerde 195/55/15 arkalar 205/55/15..
Ama size hayırlı olsun:)
mert anlamadım acıkcası. lastikler markalara gmre degişik duruyo. eski 205 nexen lastiklerimden tabanı daha ince duruyo sanki lassaların ve ayrıca 215 olmasına ragmen. sürtme olayını denemedim tam olarak sürtmez gibi duruyodu. sürtersede önlere takarım olur biter:Ç
yokohama c drıve kullandım biliyorum yol sesi bariz bi şekilde azalıcak ve çok şahane yol tutuşu var tabiki bu bi tavsiye siz bilirsiniz.
bende megane coupe vardı hocam hız lastiği vardı öndekiler potenza arkadakiler continental di ama gerçekten mükemmel lastikler sadece 4 lazstiğin sıfırı 1200 liraydı ama ciddi anlamda süper yere tutunuyordu..