saol emeğin için. en kısa zamanda bende uyguluyacam. Ama şu kapı kollarınında pratik bi yolu olsa çok güzel olurdu.
Sağol Kerem, güzel anlatmışsın! Güzel olmuş bence, güle güle kullan... Umarım boya kalkmaz![]()
saol emeğin için. en kısa zamanda bende uyguluyacam. Ama şu kapı kollarınında pratik bi yolu olsa çok güzel olurdu.
***GFB***
Evet kapı kollarını napacaz orası bi muallak![]()
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
hayırlı olsun...
torpido açma düğmesini nasıl söktün??
dagored & padawantr
sanırım bir süredir kuLLanıyorsunuz... boyada kaLkma vs. oLdu mu? foLyoyu kapakLara denk getirmesi hayLi zor geLdi bu iş koLay gibi.
3 kat atmanıza ragmen, kuLLanımda, tırnakLamadan doLayı kaLkma vs. oLuyor mu? durum nasıL?
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bende hiçbi problem yok son derece memnunum
Torpido açma zımbırtısı arkadan 3 adet vidayla tutturulmuş. o vidaları söktüm zaten pıt diye çıktısonra gazete kağıdıyla iyice muhafaza ederek sadece on tarafı yani görünen tarafı boyadım.
Erdi bu arada şimdilik bi yaramazlık yok. Yani herşey güzel gidiyo. Ayrıca ben 3 kat falan atmadım. tek kat attım. o da kuruyunca şöyle bi rütuş geçtim. o da tamamen değil. Zaten tuttuysa ilk boyamada tutuyo. Ama bu sprey boya bi değişik bi şiy. Bi sıkıyosun hemen yapışıyo. Muhteşem bi kapatıcılığı var. biraz uzaktan sıktımı her yüzeyi boyarsın walla![]()
Koçtaşda krom boyada var. Nasıl bişe acep???
arkadaşlar bu boya ile el freninin düğmesini boyasak nası olur?? onu nasıl çıkartabileceğimiz hakkında bi bilgisi olan warmı?
Peugeot 307 DesignTech 1.4 90 HP Çelik Gri...
Walla ben bi iki tornavida darbesi yaptım el frenine, ama maalesef hiç bir parçasını çıkartamadım. Sonra el freni elimde kalmasın diye de fazla uğraşmadım.
Aklımda benim de bu olay. Ayırca şu yeni punto fotoları adında bi topic daha var ya, orada bir de havalandırma zımbırtılarının ayar zıkkımı var ya onu da sökebilirsek onu da boyamayı düşünüyorum.
Kapı açma kolları nasıl boyancaaaak bi de o vaaar![]()
vitesin ordaki çerçeve gibi zıkkımı söküp boyamayı deneyen var mı benim aklımda ilk orası var.. sonra da kapılar
işte benim arabanı içi aynen böyle
bendede o kısım metalik renk
E yani metalik olmayan dinamiklerdemi war şimdi?? Nası yani?? Acaba fabrikada boyamayı falanmı unuttularki...
Peugeot 307 DesignTech 1.4 90 HP Çelik Gri...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri