hayırlı olsun onur.gercekten cok degısık olmus.emegıne saglık...
hayırlı olsun onur.gercekten cok degısık olmus.emegıne saglık...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
güzel gözüküohayırlı olsun
Konu uLTRa GP tarafından (01/08/2008 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: sölencek söz bulamadım fevkalade
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Bir ara benimde aklima gelmis ve uygulamakta kararsiz kalmistim. Uygulanmisina rastlamak ve bunun guzel oldugunu gormek sevinririci![]()
Yanlis anlamaz isen bir elestiride bulunacagim. Skydome, tavanimizin komple ustunu kaplamiyor. Anten bolgesine 3-4 cm kala bitiyor. Keske sende o hizaya kadar kaplasaydin
Birde bir soru sormak istiyorum. Skydome un on taraa plastik bir ruzgarlik var. Herhangi bir servise sordun mu bunuda temin edip edemeyecegimizi? Su an yurtdisinda olmasam inan sorar ve sana "bunuda tak kardesim" derdim. Eger uygun rakamlara alabiliyorsak bence al ve tak. Banada geldigimde uygulayip uygulayamayacagim konusunda isik tutsun. Tutsun ki hem vaktim sinirli olacagindan hemencecik yaptirabileyim hem de Bostanli sahilindeki tek feyk Skydome lu Punto senin olmasin, seninkine kardes gelsin![]()
daha önce bu uygulamayı ford focusta görmüştüm.ama onlar parlak siyah kaplamışlardı.güneş gelince cam gibi yansıma yapıyordu.sizinki mat olmuş.buda bi tarz.emek olan herşey güzeldir![]()
Bende burda gördükten sonra bi araştırmaya girdim ve bunun sonucunda şişli de bu işi orjinal şekilde yapan bi yer buldum bugün gidip kendi gözümle görücem daha sonra mustafanında dediği gibi parlak siyah seklinde gercekten gösterişli bi durum olcaksa bunu bende yapıcam.Bu uygulamayı autoshow 2008 e gidenler corsa da uygulandıgını görmüşlerdir.Corsa'nın Limited-Edition modelindede bu uygulama orjinal şekilde yapılmıs ve gercektende cok hos bir görüntü elde edilmiş.Karbonfiber kaplama vs yapılıyormus bu işi yapan yerin sitesinide inceledim.GP 'nin aynalarınıda carbonfiber olarak tavanla beraber yapıldıgında cok orjinal bi görüntü olcagını düşünüyorum.Bakalım suanda biraz arastırma icersindeyim uyguladıgım zaman resimlerimi burdan paylascgm![]()
gelişmeleri bekliyoruz![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dün gidip baktık uygulanmıs bi aracı gördük bitanede sırada BMW geldi onada aynı uygulamayı yapıcaklardı ama onu bekleyecek kadar zamanımız yoktu ayrıldık tavan kaplama 200 ytl civarı aynalara carbonfiber kaplama 70-80 ytl civarı bir fiyat verdiler ama bunlarda konusup hertürlü indirime gidilebilir yani sabit degildir eminim fiyatlar.Maslak Atatürk san.sitesinde Şişli civrı yani.Siteside Protac Kaplama
ya arkadaslar guzel hos bır uygulama, hele carbonfıber olursa cok daha profesyonel olur ama, trafık durdurdugu zaman, bır sorun problem yaratmazmı.??? sonucta ruhsatta arac tek renk, gorunurde cıft renk oluyor ???
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
mustafa hemde cok cezası var bu ısın ben 6. ayda sokturucem zaten
diğer arkadaslarada tavsiyem eger illada yapıcam derseniz aracınız vizeye gırdıkten sonra yapın bu ısı...ben 2 kere polısten yalan soleyerek kurtuldum yoksa cezası agır..agac dustu tavana dedım boyattık ustada boya tutsun die bunu kapladı dedim![]()
kardeşim ben senin için konustum cast folyo olarak varmıs en kullanıslısı buymus arabalarada kendılerıde kaplıyolarmıs.sen istersen bi konus yaptır yada yaptırma en azından bilgi alırsın.fecir hnm var orda o sana yardımcı olucak.
bugün bende gittim ama carbon yok dediler ama cast folyo dediğin nasıl bişeyki acaba
cast folyo ve carbon (gerçek değilde) Aynı malzemeler ama görünüşleri farklıdır carbon kareli olur cast istenilen renktedir siyah mavi vs vs ikiside malzeme olarak aynıdır...
arkadaşlar artık folyom yokvizem yaklasıyo o yuzden cıkardım..bu arada folyoyu yapacagım zamanlar endıseler vardı ız kalır flan dıye..1 sene boyunca ızmır gunesını yemesıne ragmen 1 gram renk kaybı olmadı yıkatınca aracı hemen fotoları cekıcem..
neyse onur, tavan folyon yok artık, ancak üzülme vizeden sonra belki angel'ın olur !!!
nedemek şimdi bu biri angel mı dedi![]()
zafer abim sağolsun anılaraba bu hafta satılmazsa ılerde kımse tanıyamıcak
rengıde üretilmiyo emsalsiz olcak
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri