Alıntı eisenheim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet arkadaşlar.. Sıradaki proje vites topuzu aydınlatması.. Sabahtan beri reklamcıyı razı etmeye çalışıyorum vites plakası için. Çok mükemmel olmasada birşeyler yaptırdım. Cihan arkadaşımızın dediği astra 6 ileri plakaya baktım fakat bizimkinden büyük olduğu için iş yapmadı. Nihayet plaka yapıldı. . Yapıştırıldı. Kablolar gizlendi ve araca takmaya hazır hale getirildi..En çok uğraştıran kısım malum bizim vites topuzları mandallı olduğu için kablo nerden geçecekti. görünmemesi lazımdı ve esnek olması mandalı indirip çekerken kopmaması lazımdı.. Sağolsun eski nokia kulaklığımın kablosu bu iş için biçilmiş kaftan oldu. Onbinlerce kez katlansada kopma yapmaz.. Kablo kalınlığında matkap ucu aldım ve gizli gizli arkadan arkadan yerini yaptım . Buyrun fotolar, akşam araca takıncada resim paylaşırım

Hüsamettin bey yaptıklarınızı ağzımız açık izliyoruz. Bu yaptıklarınızı görünce bir fikir öneri geldi aklıma. Vites topuzunda uyguladığınız ışıklandırmayı, Direksiyondaki fiat logosundada yaparsanız bence başka bir güzellik daha ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.