Süpersin mustafa hocam. Ama ben dedimn sana ibreleri takarken dikkat et diyeeski yerini unutma diye.. Normalde kontağı açınca birkaç mm yukarı kalkıyorlar
benimde mazot ibresi aynı şekilde ama bir daha sökmeye üşendim
![]()
Mustafa,ellerine sağlık.Daha ne maharetlerini göreceğiz bakalım.Kameramanlık,elektronik.başka?????
Ali hocam, cam açma düğmeleri için sipariş çıkacartacağımhangi tip mantar led almak lazım
ön camlar otomatik sadece. Toplamda 3 adet. ayna kontrol üniteside mi mantar led? yoksa smd led mi?![]()
Bence mantar lede gerek yok ama illa mantar led olacak derseniz 3 mm mantar led alın şeffaf beyaz yanan ledlerden olsun. Sadece cam açma düğmeleri mantar led. Ayna düğmeleri falan göstergedekilerin aynısı smd led yani. Ben mantar led yerine cam açma düğmeleri içinde smd kullandım ama karar sizin.
Hocam bu SMD ledleri beyaz şeridin üzerindenmi çıkardınız yoksa ayrımı aldınız ?
![]()
Hocam ben www.elektrodepo.com dan aldım. Smd led olarak adet fiyatları değil, 10 adet fiyatıdır.
1210 kılıflı smd led beyaz
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Hocam son bir şey daha sorucam ibreleri takarken sorun oldu mu 50 basarken 30 göstermesin ibre kalibrasyonunun nasıl yaptınız.Birde smd ledlerde ısınma durumu nedir ? Işıkların şiddeti resimlerden iyi gözüküyor fazla parlama olmaz değil mi?
Konu mtninan tarafından (25/02/2013 Saat 02:42 ) değiştirilmiştir.
Hocam ledlerin parlama ayarını zaten sol taraftan ayarlayabiliyorsunuz. Ki ben hiç kısmadım![]()
Madde madde anlatayım.
*işiniz bittikten sonra ibreyi herhangi bir konumda miline takın ama
tamamen değil. (mili döndürecek kadar olsun yeter)
*elinizle ibreyi sıfır konumuna çevirin. (Bir yerden sonra daha fazla dönmez, zorlamayın. Eğer sürekli dönüyorsa üstten az daha baskı uygulayın.)
*ibreyi, mili döndürmeyecek şekilde çekin.
*Bu sefer ibreyi sıfır konumunun 1-2mm altını gösterecek şekilde yerleştirin
ve takın. (Kontağı açınca hafif yukarı çıktığı için)
Hepsi bu
Isınma olarak hiç test etmedim. ki çıkan ledlerle taktığımız ledler aynı![]()
Konu Ziyaretçi033 tarafından (25/02/2013 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.
Burak hocambaşta bende korktum
![]()
Aceba olurmu olmazmı, bozarmıyım, bozulursa birde dünya masraf çıkar falan filan
Sonra burdan ali gaza getirdi, daha doğrusu güven depoladı![]()
Önce sol taraftaki sis farı düğmesinin olduğu panelden başla dedi. Çok basit falan şuydu buydu
Bir baktım akşam yapmışım.
Öyle ahım şahım bir yapıya sahip değil, ledler alenen ortada, sök beni diyor. Ve ince lehim yapabilirmiyim falan diye çekiniyordum. Muntazam yapamasamda lehimlerini, İsteyince oluyor
Azbişi lehim yapabiliyorsanız sizde yapabilirsiniz
Gerçekten zor değil![]()
Konu Ziyaretçi033 tarafından (25/02/2013 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.
Dün Fiat'a mail attım. Gösterge aydınlatmaları ve Fiatın cimrilikleri ayrıca şikayet var.comdaki ilgisizliklerinden ötürü. Gidin bir fransızlara , korelilere almanlara bakın. İnsanların ön yargılarını kırmak istiyorsanız binlerce çalışanınızın bir tanesini şikayet.com daki şikayetlere ayırın araba satmakla iş bitmiyor dedim. Müşteri ilgi ister alaka ister sorunu hemen çözülsün ister dedim. Sadece direksiyondaki 0.10 kuruşluk ledi esirgeyen firma yüzünden fiat almaktan vazgeçen insanlar tanıyorum dedim. Hanfendi kızımızın biri bugün aradı üst mercilere isteklerinizi önerilerinizi ileteceğim dedi. Bakalım ne çıkacakplakamı aldı birde ne yapacaksa
birde fabrikadan aracı incelemeye geliyorlarmış
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri