Ozaman sök götür bir elektronikçiye 10tl ye hallederler
göstergelerime 8 led gitti
Sis grubuna 6 led
yapılacaklar:
Cam açma düğmeleri
Göğüs ledleri (işte bunda biraz tırsıyorum)
Abi benim renkler için farklı planlarım var. Sarı lacivert planlıyorum(mavi) Ama deniyesim var gerçekten.
Onun dışında sol taraftaki sis farı vb. ufak tefek yerlerden değilde km ve göğüs ledlerinden korkuyorum gerçekten.
Bu arada Hüsamettin abi arabayı elinden almasınlar. Nabtın falan diye , hani Ferrari ye tüp taktırmaya çalışan adamdan almışlar ya![]()
çok harika çalışmalar. gaza geliyorum valla. ama araç sıfır ve garantili diye çok korkuyorum bozarım diyesonra garanti dışına çıkar falan kalırım öyle. ne zaman bitiyor bu puntoların garantileri... kaç sene? beyaz ledler muhteşem durur valla beyaz araçta. bir de teyp ünitesini beyaz yaptık mı tamamdır
![]()
Aynı prosedür daha önce yazdığım her şikayette hep aynısını yaptılar.
Burak işin yoksa al gel arabayı bir günde hallederiz istediğin renk kombinasyonunu.. Hiç sorun değil. Hiçbir riski yok. Tek sorun dijital klimanysa aracın ekranına karışmam o riskli. Kendi aracımda o riske girdim ama seninkinde giremem. Ekran anakartla bütünleşik ve çıkması çok zor. Ledlerde ekranla anakart arasında. Bir anlık hatada ekran gider. Atla gel bir günde hepsini hallederiz. Gözlerin memleket görür hem![]()
Hocam sıfır punto aldın ve garantisi kaç sene bilmiyormusunbenim aracım garantili olucak ben ben ona değil led plakalık bile takmam
. Garantisiz olunca kafa rahat oluyor. Eski aracım kazalıydı onda kafam dahada rahattı. her tarafını istediğim gibi kesip biçiyor boyuyordum
![]()
Abi dijitalse dedin olmaz dedin beni bitirdinNe diyeyim tüm hevesim kırıldı
Teşekkür ederim abi. Bir arkadaşımdan teyp aldım sna yollıyacam eskisini stickerlar ile beraber haberin olsun
![]()
Yapılmıycak diye bişi yok burakcım. Sadece çok ince işçilik istiyor. Beni aşıyor biraz o yüzden. Biz amatör elektronikçileriz. O kadar ince lehimlerle çalışamıyoruzlanet ekranı sökmek için bir gün uğraştım.. teyp işi kolay bir satte renk değişimi + tuşların yenilenmesi işini yapar sana geri yollarım
Hüsamettin hocam ben ekranı çok kolay çıkarttım? Bir sıkıntı yaşamadım?
ekrandan kastınız gösterge ekranı mı?
Onların led i 805 isehakketen zor
![]()
Direksiyonda da 805 varmışBakalım onu nasıl yapacağım
![]()
Ben bu ekrandan bahsediyorum.. Çıkmıyor meret
Ledler normal göstergedekilerden mustafa hocam
![]()
hayır mustafa hocam.. Ekrandan teller çıkıyor bir sürü ekrana yapışık ve direk anakarta lehimli. Lehimi birazcık fazla ısıtsan kopacak ekrandan çok sakat çok![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri