teşekkürler aradan gecen zaman içerisinde hiç bir sıkıntı olmadı bilginize arkadaslar..
göstergeler bitirdi beni mükemmel olmuş emeğine sağlık iyi sürüşler
teşekkürler aradan gecen zaman içerisinde hiç bir sıkıntı olmadı bilginize arkadaslar..
onrky
1.4 starjet 95hp
çok başarılı uygulama.. Led - SMD - biraz havya ve biraz teknik - biraz da cesaret yapılabilecek birşey.. Tavan lambası ayrıca bir hava katmış aracınıza, ellerinize sağlık..
Ankara'da olsaydınız keşke![]()
keşke turuncudan miğdem bulandı artık![]()
Onur kardesim ellerine sağlik Cok güzel olmus.led konusundaki yardimlarin sayesinde bayramda bu led isini bende çözücem inşallah...
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Bizede ucretiyle yapan olsa keske
istanbulda olsaydınız yardımcı olurdum..
onrky
1.4 starjet 95hp
Onur kardeşim yardimlarin için çok teşekkür ederim.Sayende turuncu renkten kurtulup mavi renge terfi ettim.Hazir isiklara el atmisken birde tavan lambasi monte ettim.orjinal yerine orjinal lamba takip icinede beyaz led ampuller taktim mükemmel oldu.resimleri ilk firsatta paylasirim.darisi basiniza
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Resimdeki renk dengesizliği kafanızı karıştırmasın turuncu gibi görünen heryer aslında kırmızı renk
![]()
dediğim gibi display ekranları kırmızı yapsan daha güzel olurmuş..ama buda çok güzel eline sağlık güle güle kullan..
onrky
1.4 starjet 95hp
ellerinize sağlık... pek güzel olmuş... ama piyasadaki mavi ledler bana her zaman ucuz çin işi elektronik ve oyuncaklar ile "neyi nasıl yapsak da farklı olsak" telaşındaki kore arabalarını anımsatıyor.
Konu dincsoy16 tarafından (25/08/2012 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir.
umarım alınmamışsınızdır.. elbette zevk işi ve yaptığınız işçilik de takdire şayanşöyle bir malzeme var: Hobbytime Türkiye'nin En Büyük Hobi Mağazası- MİMARİ T MALZEMESİ-MIDWEST-MW-ŞEFFAF AQUA PVCLEVHA -0,23 MM. -194 X 280 MM.
aslında mimari tlerde kullanıyoruz ama, renkleri o kadar net ki, filtre olarak da bir sürü yerde, fotoğrafçılıkta, 3D gözlüklerde de işe yaradığını gördük. linkteki aqua, çok tatlı bir mavi, ben olsam beyaz led üzerinde bunu denerdim... mavi ledle de farklı durabilir, bunu göstergelerin tam arkasına koyarsınız. değişik renkleri de var, sadece beyaz led yapıp, panelin farklı yerlerini farklı renklerle kaplayıp, led değiştirmeden onlarca değişik deneme yapılabilir.. ileride sıkılırsanız bir düşünün derim
saygılar
harbiden çok çok güzel olmuş
BİZDE BÖYLE HAFIZ
Yok dostum alınmadım, zaten alınmayı gerektirecek bir durumda yok ortada.Söylediğiniz gibi renkli folyolarda yapılabilir bu çalışma.ama kolay yol varken neden zor yolu seçeyimki?ayrıca kadranlarda kullanılan folyoyu maalesef yapısı gereği orta konsolda kullanmak zor vede zahmetli.dolayısıyla puntolar için en mantıklı olan orjinalindede olduğu gibi heryerde led kullanmak.bir önceki aracımda zorunlu olarak bahsettiğiniz gibi folyolar kullanarak marea aracımın iç aydınlatma ışıklarını aquamarine rengine çevirmiştim.o kadar kusursuz olmuştuki bir benzeri inanın türkiye'de halen yoktur.bu arada eski bir trmareaclub üyesiyim, tüm üyeler mareadaki aydınlatmalarıma halen hayranlaraquamarine rengi kadranlarımı polonyadan getirtmiştim.klima ve teyp ışıklarınıda kendim folyo ve transparan vitray boyalarla aquamarine rengine çevirmiştim.bir kaç örnek resimi sizlerle paylaşıyorum bakalım beğenecekmisiniz
Bu arada reklamımıda yapayım biraz
kasetli marea teybine direksiyon kumandası kontrollü usb+sd+bluetooth okuma özelliği kazandıran ilk kişide benim (türkiye ve yurtdışı dahil) bunları anlatıyorum çünkü bu foruma bol bol katkı sağlayacağımdan emin olun istedim.saygılarımla
https://youtu.be/o7QbJYLUgiI
![]()
![]()
Konu dincsoy16 tarafından (30/08/2012 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir.
anlatmasına anlatayımda resim olmadan pek bir yararı olmaz inanın.aceleye geldiği için resim çekmek aklıma bile gelmedi.ama başka bir arkadaşımın ışıklarınıda yapıcaz yakında.o zaman resimleri çeker paylaşırım sitede.ledleri temin etme ve takıldığım yerlerde yardımları için onur kardeşime tekrar teşekkür ederim.
bende istiyorum ama senin kadar anlamam bir arkadaşım var komple ya beyaz yapıcam yada golf deki gibi olcak renkleri
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri