Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık..sanırım ben de aynısını yapacağım![]()
Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık..sanırım ben de aynısını yapacağım![]()
henüz cekmedim resimleri arkadaşlar ama ..sunu soylemeden geçmicem resimlerde ışık sanki bi mercek arkasından belli bir yere dusuyormuş gibi görünüyor..bunun nedeni tamamen aynanın altına asıln suslen alakalı..dıkkatli bakıldığında zaten süsün işiğı kestiğni ve ordata golge olusturduğnu görürsünüz.normalde aracın iç aydınlatması araç içini eşit aydınlatmakta .ama merceklı bolgeselde yapılabılır...resim olayına gelırsen tavan lambasının içi biraz karısık gercekten...vede çok hassas.. kabloları orjınal köprulere lehımlemek oldukça zor olmuştu faklı metal parçalar olduğundan lehimle tutturmak oldukça zor..tutsada pek saglam olmuyo en ufak bır gergınlıkte çıkıyo ne yazıkkı ..oyuzden açıp resım cekme taraftarı değilim şahsen..ama şidi yapmak ıstıyenler hazır serıt ledelrden kolaylıka yapabılır.. alım sıralı bı sekılde monte etmek ve artı yı eksıyı baglamak ....
onrky
1.4 starjet 95hp
özelden atayım mesaj
bende yeni aldığım corsaya yaptırdım bi arkadaşa bi kaç resimde benden
![]()
Kardeşm bu yaptığın süper olmuş tek kelimeyle.Bole anlatman falan zaten on numara.Eline koluna sağlık.Çokta güzel olmuş.Biraz cesaret edebilsem hemen yapıcam ama edemiorm![]()
gerçekten emeğinize sağlık![]()
Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
maşallah, nazar değmesin. süper olmuş dehşet ül vahşet benim de aklımdan mavi yaptırmak geliyor ama nerede ???
Çok Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık keşke bizde boyle şeyler yapabilsek
kaç liraya yapıyorsun abi![]()
Bunlarda benim Punto Classic ten, kendim yaptım.
güzel olmuş eline sağlık.
slm lar herçekten eline sağlık ustad süper olmuş... bu işi bende kendi aracımda isterim inan... ama nerde ve nasıl yaptırabiliriz acaba?
arkadaşlar bana sadece direksiyon tuşlarında yardımcı olabilecek biri varmıdır???
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri