Güzel olmuş mehmet. Elinize sağlık. Araç da zaten çok hoş. Araba mod lu olunca ayrı yakışıyor demek ki.
Kargo ile gönderme yapabiliriz ..banka hs nolarımıza ayrıntılı bilgi www.kemaloto.com adresinden öğrenebilirsiniz.. yada tel ulaşabilirsiniz..
teşekkürler cihan senin aracında altta kalır yanı yok.
Konu femoli tarafından (20/08/2008 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.
Sağol femolicim kaldı bizim de birkaç eksiğimiz işte. Siyah zeminli hoş duruyor benimkine de gider gibi. Ama ben kafaya koydum 2 takım xenon takacam.
Mehmet tekrar teşekkürler, güzel oldu...
way be arda abi almşsın angellarıhadi hayrlı olsn. güle güle kullan
arkadaşlar bu farların kısa ve uzunlarına ayrı ayrı xenon taktırmak istersek fiyat ne olur. aracımda şu an h4 xenon kit var, onun tüm parçaları değişecekmi? yoksa sadece ampulelrmi değişecek???
Konu Punto_Can tarafından (21/08/2008 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir.
güle güle kullan arda çok güzel olmuş angellar.arabada çok güzel duruyor maşallah.allah kaza bela vermesin
evet can ampul takım halinde değişir yani balastlar dursun sadece ampulleri değiştirelim dersen pahalı olur elindeki ampuller boşa gider sen müsait olduğunda gelirsin bi yardımcı oluruz..
chrome olanından taktıran yok değil mi daha acaba o nasıl duruyor.
abi farlar çok güzel..
başta yazmışsdın fiyatı ama yine de sorayım
angellar üzerinde bu yeni farlardan bi takım alsam taktırma olayı olamıycak Çünkü Samsundayım... fiyatı ne olur nedir? txt visa falan nasıl olacak?
bilgi verirsen sevinirim Femoli kardeş ?
2. si bu far ayarları bunda iptal oluyor sanırım?
birde bu beyaz ışık vermiyordur inşallah florasan gibi? onları pek haz etmiyorum... beni rahatsız ediyor , kimseyide rahatsız etmek istemem .. normal ışık veriyordur umarım...
Konu kukart tarafından (22/08/2008 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Şimdi normalde takmaya para almıyoruz yani fiyata düşecek bir olayımız yok zaten mümkün mertebe en az karla veriyoruz yaani yok denecek kadar az bir kar ..Ama sadece şehirdışı ilk 4 kişiye 330 ytl sözü vermiştik daha 1 oldu bundan yararlanabilirsiniz 330 ytl nakit olur banka havalesi ile ..
Farların içinde ampulunu veriyoruz ampuller normal ampul xenon değil yani beyaz yanmıyor normal renk isteyen daha sonra değiştirebilir ...
Oldu canım birde kargo ödeyelimbu fiyata birde kargomu olur afedersin ....
anlaşmalı kargolarımız var normalden daha uygun gidiyor ama ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri