Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
83 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Sigorta ile ilgili bilmeniz gereken birkaç şey var

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

o kadar şey yazmışım kaskomu kaç ytl ye yaptırdığımı yazmayı unutmuşum
    560 ytl 2 taksit. güven sigorta platin paket.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

benim merak ettiğim;bir kazaya karıştım ve ben 8 de 8 kusurluyum,kaskoyu hiç devreye sokmadan benim trafik sigortası karşı tarafı,karşı tarafın sigortası benim hasarı öder mi.bu konuda bilgisi olan birisi varsa lütfen bizi bilgilendirsin.çünkü % 60 hasarsızlık indiriminde olsam dahi kasko primleri can yakıyor.kaskoda taban 400 ytl diyip her sene bu parayı benden tahsis ediyorlar.adam 37000 ytl lik bir araca ilk defa kasko yaptırınca 650 ytl ödeyip benden % 60 hasarsızlık indirimine rağmen 400 ytl alıyorlarsa kendimi keriz hissediyorum.

Muslum Kaymak
    Ticari İşletme Sahibi 06kaymak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 MCZ 24
    Edilen teşekkür: 1014

odemez....kusurlu ısenız karsı tarafın hasarını sızın trafık polıcenız oder...sızın hasarınızı kendı kaskonuz oder....
    TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
    SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!

Okan KÖYLÜ
    CesSpOoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 135

Ben eski aracımda kaskomu anadolu sigortadan yapmıştım 980 ytl ye ve hiç pişman olmadım bir defa çok küçük bir tarfik kazası yaptım servise aracın yapıldığı gün teslim onayı veridi. . o ana kadar ikame aracım verildi.. kapıma getirdiler ve kapımdan aldılar.. şimdi puntomu da ordan kaskolatıcam pazartesi günü nakit 930 8 taksit 980 ytl ve mükemmel hizmet.. başka yerlerden fiyat almadım ama sanırım bu fiyatın çok da altına inmez..

Alıntı fatihhhh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar şey yazmışım kaskomu kaç ytl ye yaptırdığımı yazmayı unutmuşum
    560 ytl 2 taksit. güven sigorta platin paket.

hehe bende 930 dan aşağı kimse yapmaz heralde diyodum : ) sizin yüksek oranda bi indiriminiz mi var ? neden bu kadar uygun ?
    Konu Linos tarafından (06/07/2008 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

okan ben 2007 active aracıma 1100 ytl ye yaptırmıştım anadolu sigorta,seninki iyi bi fiyata benziyor,araç kaç model???

fatih emekli
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi

benimkinde % 30 hasarsızlık inidrimi vardı, geri kalan indirimler abudik kubidik indirimlerdi. ben pazarlık yapmayı sewmediğim ve beceremdiğim halde bu fiyata çekebildim, ama erzurumdaki tüm sigortaları tek tek aradım ve fiyat aldım en ucuz verenlede pazarlık edince böyle oldu.
    standart fiyat olmamasından nefret ediyorum, pazarlık yapmaktan daha da çok nefret ediyorum. keşke pazarlık denen illlet ortadan bi kalksa da hepimiz huzurla alışverişimizi yapsak

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

bende 650 ye yaptırmstım. arkadaslar 9 taksit 2 yılık indirim vardı aksigorta

Okan KÖYLÜ
    CesSpOoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı tolgaank88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan ben 2007 active aracıma 1100 ytl ye yaptırmıştım anadolu sigorta,seninki iyi bi fiyata benziyor,araç kaç model???
    Anadolu bana bir indirim daha yaptı üstelik haberim yoktu kız sonrsadan arayıp söyledi Okan bey 870 ytl /10 ay yaptık diye.. hasarsızlığım felan yoktu.. ama eski aracımda anadoludan kaskoluydu. 350ytl lik bir hasar oluşmuştu eski paliomda

fatih emekli
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi

güven sigortadan yaptırdığım platin paket hakkında bir uyarı yapmak istiyorum.
    aracın %5 ine kadar olan küçük hasarları kaskonmuz delinmeden tamir ettirebilme özelliği, gelecek yılda güven sigortadan yaptırırsanız varmış. başka bi sigortadan yaptırırsanız kaskonuz deliniyormuş haberiniz olsun.
    ben bunu sol aynam kırıldıktan ve güven sigortanın kaskosundan yaptırmaya teşebbüs ettikten sonra öğrendim.
    tabi vazgeçip vebimden ödedim 40 ytl için kaskomu deldirmeyeyim.
    platin paket yerine standart paket yaptırsaydım keşke pişman oldum. bu aptal platine fazladan 100 ytl felan verdim hiç bi işime yaramayacak yazık oldu anlayacağınız.
    ray sigortada da buna benzer bi aktivite var. 1500 ytl ye kadar olan hasarları kaskonuz delinmeden karşılıyoruz diyorlar. gerçektende öyle ama gelecek yıl kaskonuzu ray sigortadan yaptırmak koşulu ile bu drum böyle. başka bi sigorta şirketine geçerseniz kaskonuz delinmiş oluyor haberiniz olsun!

Erhan OĞUZHAN
    LINEA erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06RB401
    Edilen teşekkür: 158

haliyle her sigorta şirketi müşteri kaybetmek istemez. bu nedenlede müşterileri kendisine bağlayacak çeşitli formüller bulurlar. bu firmaların yaptığıda bunun aynısı.
    Linea Dynamic 1,4 Fire

erdoğan çetin
    ERDNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Plaka
    34EB8905
    Edilen teşekkür: 0

arkadaşlar benim bir sorunum var 2006 model grande puntoma trafik polisi araç muayenesi yapılmamış diye ceza kesti. soru 1 . 2006 model aracımın araç muayene süresi nezaman biter? soru 2. bu aşamadan sonra ne yapmalıyım (aracımın trafikten men olması için 5 gün süre verip araç muayenemi yaptırmamı söyledi). yasal haklarım konusunda bilgi rica ediyorum.

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

ruhsatta ilk muayene geçerlilik süresinin yazması lazım

ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARININ AÇILMASI, İŞLETİLMESİ VE ARAÇ MUAYENESİ HAKKINDA YÖNETMELİK burada merak edilen hususlar var arkadaşım

ilk muayene geçerlilik süresi 3 yıl olmalı...
    Konu microab tarafından (10/09/2008 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir.
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Yeni yaptımayı düsündügüm kasko policesindeki ihtiyari mali mesuliyet teminatı 100.000 YTL ve policede bana maliyeti 60YTL. Sizce 100.000 biraz fazla deilmi? Yukarda dendiği gibi 50.000 sanki yeterli gibi geliyo. Sonucta trafik sigortası bir bölümünü veriyor ve 8/8 kusurlu bir bicimde mercedes E200'ü yada BMW X5'i pert olasığı cok mudur?
    Bunun dışında arkadaşlara asistans ve mini onarım klozlarını öneririm, ikisi de iyiki kasko yaptırdım dedirtir insana .

Herkese kazasız sürüsler.
    Konu Stalker tarafından (26/12/2008 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir.

cengiz akyol
    Buremir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 278

Alıntı Stalker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni yaptımayı düsündügüm kasko policesindeki ihtiyari mali mesuliyet teminatı 100.000 YTL ve policede bana maliyeti 60YTL. Sizce 100.000 biraz fazla deilmi? Yukarda dendiği gibi 50.000 sanki yeterli gibi geliyo. Sonucta trafik sigortası bir bölümünü veriyor ve 8/8 kusurlu bir bicimde mercedes E200'ü yada BMW X5'i pert olasığı cok mudur?
    Bunun dışında arkadaşlara asistans ve mini onarım klozlarını öneririm, ikisi de iyiki kasko yaptırdım dedirtir insana .

olmaz diye birşey yok biliyorsunuz dediğiniz araçların pert olmasıda mümkün birden çok araca çarpıp ağır hasar vermenizde mümkün buda o iki markadan birinin pert olmasından daha pahalıya mal olabilir üşenmeyin ne olur sonuçlarına katlanamayacağımız ihmallerde bulunmayalım

ismail güler
    istugu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    35 HDD 04
    Edilen teşekkür: 34

Alıntı Stalker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

100.000 banada biraz fazla geldi. ama yaptırma demiyorum sonra olmayacak şey olur. Ne derler yüzde bir gerçekleşince yüzde doksandokuzdan büyük olur diye. 50.000 in pirimi ile arasında fazla fark yoksa kaçmaya deymez derim. Kazasız sürüşler. ihmaller can yakar. Ben önceki arabamın kaskosunu şehir dışında telefonla yapmıştım. Allahtan yaptırmışım 3 gün sonra dönerken güzelim Nissan Almeram pert olmuştu. o beş dakikalık telefon bana 18-19.000 YTL kazandırdı.

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

KASKO İLE İLGİLİ EN SON GELİŞME !!!!

Aracının satışını aldıktan sonra 5 ay içerisinde kaskosunu yaptırmayanlar kasko şirketlerinde poliçe düzenleyemiyorlar. Bu sistem yeni çıktı, yaşlı arabalar için bir sorun olmuyor ama modeli yüksek arabalarda problem oluyor. 2006 1.6 110 hp Pug 307 için Allianz sigortada 2.500 ytl civarında bir fiyat çıktı. Axa'dan poliçe bile kestiremedik, bilginize...
    GP in mirror is faster than they appear !

hasan ali Z.
    HasanAliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 116

GP 1,4 starjet dinamik 95 HP 2006 model aracımı anadolu sigortadan birleşik kasko sigortası yaptırdım.1160 TL *8 taksit.

Muslum Kaymak
    Ticari İşletme Sahibi 06kaymak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 MCZ 24
    Edilen teşekkür: 1014

Alıntı bankaci61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GP 1,4 starjet dinamik 95 HP 2006 model aracımı anadolu sigortadan birleşik kasko sigortası yaptırdım.1160 TL *8 taksit.
    bıraz pahalı geldı bana....
    TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
    SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Alıntı bankaci61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok fazla miktar.

Hasarsızlık yok sanırım ...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

hasan ali Z.
    HasanAliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 116

benim üzerime yapılan ilk kaskodur ( hasarsızlık vs indirimi yok)

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon