o kadar şey yazmışım kaskomu kaç ytl ye yaptırdığımı yazmayı unutmuşum :)
560 ytl 2 taksit. güven sigorta platin paket.
Printable View
o kadar şey yazmışım kaskomu kaç ytl ye yaptırdığımı yazmayı unutmuşum :)
560 ytl 2 taksit. güven sigorta platin paket.
benim merak ettiğim;bir kazaya karıştım ve ben 8 de 8 kusurluyum,kaskoyu hiç devreye sokmadan benim trafik sigortası karşı tarafı,karşı tarafın sigortası benim hasarı öder mi.bu konuda bilgisi olan birisi varsa lütfen bizi bilgilendirsin.çünkü % 60 hasarsızlık indiriminde olsam dahi kasko primleri can yakıyor.kaskoda taban 400 ytl diyip her sene bu parayı benden tahsis ediyorlar.adam 37000 ytl lik bir araca ilk defa kasko yaptırınca 650 ytl ödeyip benden % 60 hasarsızlık indirimine rağmen 400 ytl alıyorlarsa kendimi keriz hissediyorum.
odemez....kusurlu ısenız karsı tarafın hasarını sızın trafık polıcenız oder...sızın hasarınızı kendı kaskonuz oder....
Ben eski aracımda kaskomu anadolu sigortadan yapmıştım 980 ytl ye ve hiç pişman olmadım bir defa çok küçük bir tarfik kazası yaptım servise aracın yapıldığı gün teslim onayı veridi. . o ana kadar ikame aracım verildi.. kapıma getirdiler ve kapımdan aldılar.. şimdi puntomu da ordan kaskolatıcam pazartesi günü nakit 930 8 taksit 980 ytl ve mükemmel hizmet.. başka yerlerden fiyat almadım ama sanırım bu fiyatın çok da altına inmez..
hehe bende 930 dan aşağı kimse yapmaz heralde diyodum : ) sizin yüksek oranda bi indiriminiz mi var ? neden bu kadar uygun ?
okan ben 2007 active aracıma 1100 ytl ye yaptırmıştım anadolu sigorta,seninki iyi bi fiyata benziyor,araç kaç model???
benimkinde % 30 hasarsızlık inidrimi vardı, geri kalan indirimler abudik kubidik indirimlerdi. ben pazarlık yapmayı sewmediğim ve beceremdiğim halde bu fiyata çekebildim, ama erzurumdaki tüm sigortaları tek tek aradım ve fiyat aldım en ucuz verenlede pazarlık edince böyle oldu.
standart fiyat olmamasından nefret ediyorum, pazarlık yapmaktan daha da çok nefret ediyorum. keşke pazarlık denen illlet ortadan bi kalksa da hepimiz huzurla alışverişimizi yapsak
bende 650 ye yaptırmstım. arkadaslar 9 taksit 2 yılık indirim vardı aksigorta
güven sigortadan yaptırdığım platin paket hakkında bir uyarı yapmak istiyorum.
aracın %5 ine kadar olan küçük hasarları kaskonmuz delinmeden tamir ettirebilme özelliği, gelecek yılda güven sigortadan yaptırırsanız varmış. başka bi sigortadan yaptırırsanız kaskonuz deliniyormuş haberiniz olsun.
ben bunu sol aynam kırıldıktan ve güven sigortanın kaskosundan yaptırmaya teşebbüs ettikten sonra öğrendim.
tabi vazgeçip vebimden ödedim 40 ytl için kaskomu deldirmeyeyim.
platin paket yerine standart paket yaptırsaydım keşke pişman oldum. bu aptal platine fazladan 100 ytl felan verdim hiç bi işime yaramayacak yazık oldu anlayacağınız.
ray sigortada da buna benzer bi aktivite var. 1500 ytl ye kadar olan hasarları kaskonuz delinmeden karşılıyoruz diyorlar. gerçektende öyle ama gelecek yıl kaskonuzu ray sigortadan yaptırmak koşulu ile bu drum böyle. başka bi sigorta şirketine geçerseniz kaskonuz delinmiş oluyor haberiniz olsun!
haliyle her sigorta şirketi müşteri kaybetmek istemez. bu nedenlede müşterileri kendisine bağlayacak çeşitli formüller bulurlar. bu firmaların yaptığıda bunun aynısı.
arkadaşlar benim bir sorunum var 2006 model grande puntoma trafik polisi araç muayenesi yapılmamış diye ceza kesti. soru 1 . 2006 model aracımın araç muayene süresi nezaman biter? soru 2. bu aşamadan sonra ne yapmalıyım (aracımın trafikten men olması için 5 gün süre verip araç muayenemi yaptırmamı söyledi). yasal haklarım konusunda bilgi rica ediyorum.
ruhsatta ilk muayene geçerlilik süresinin yazması lazım
ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARININ AÇILMASI, İŞLETİLMESİ VE ARAÇ MUAYENESİ HAKKINDA YÖNETMELİK burada merak edilen hususlar var arkadaşım
ilk muayene geçerlilik süresi 3 yıl olmalı...
Yeni yaptımayı düsündügüm kasko policesindeki ihtiyari mali mesuliyet teminatı 100.000 YTL ve policede bana maliyeti 60YTL. Sizce 100.000 biraz fazla deilmi? Yukarda dendiği gibi 50.000 sanki yeterli gibi geliyo. Sonucta trafik sigortası bir bölümünü veriyor ve 8/8 kusurlu bir bicimde mercedes E200'ü yada BMW X5'i pert olasığı cok mudur? :)
Bunun dışında arkadaşlara asistans ve mini onarım klozlarını öneririm, ikisi de iyiki kasko yaptırdım dedirtir insana :D.
Herkese kazasız sürüsler.
olmaz diye birşey yok biliyorsunuz dediğiniz araçların pert olmasıda mümkün birden çok araca çarpıp ağır hasar vermenizde mümkün buda o iki markadan birinin pert olmasından daha pahalıya mal olabilir üşenmeyin ne olur sonuçlarına katlanamayacağımız ihmallerde bulunmayalım
100.000 banada biraz fazla geldi. ama yaptırma demiyorum:surprise: sonra olmayacak şey olur. Ne derler yüzde bir gerçekleşince yüzde doksandokuzdan büyük olur diye. :thumbup1: 50.000 in pirimi ile arasında fazla fark yoksa kaçmaya deymez derim. Kazasız sürüşler. ihmaller can yakar. Ben önceki arabamın kaskosunu şehir dışında telefonla yapmıştım. Allahtan yaptırmışım 3 gün sonra dönerken güzelim Nissan Almeram pert olmuştu. o beş dakikalık telefon bana 18-19.000 YTL kazandırdı.
KASKO İLE İLGİLİ EN SON GELİŞME !!!!
Aracının satışını aldıktan sonra 5 ay içerisinde kaskosunu yaptırmayanlar kasko şirketlerinde poliçe düzenleyemiyorlar. Bu sistem yeni çıktı, yaşlı arabalar için bir sorun olmuyor ama modeli yüksek arabalarda problem oluyor. 2006 1.6 110 hp Pug 307 için Allianz sigortada 2.500 ytl civarında bir fiyat çıktı. Axa'dan poliçe bile kestiremedik, bilginize...
GP 1,4 starjet dinamik 95 HP 2006 model aracımı anadolu sigortadan birleşik kasko sigortası yaptırdım.1160 TL *8 taksit.
benim üzerime yapılan ilk kaskodur ( hasarsızlık vs indirimi yok)