Ahmet Biz Tombalak ile bugün görüştük 25 de sabah ta gelebiliriz onunla. Ben 100% ordayım ama 24 gece yada 25 sabah belli olmaz.25 gelirsem zaten burdan 2 araba yola cıkarız tombalakla. 24 gidecek olursam balcovada olacagım. buluşuruz bi yerde. İnsallah güzel bi buluşma olur İşyerinin stresinden 1 günde olsa kurtuluruz))))))
oh oh oh ne güzel ya kıskandım valla 4gp arka arkaya aman gelirken dikkat edin şimdiden muğla ekibine iyi yollculuklar kazasız belasız gelirsiniz inşallah
Anıl saol inşallah 25inde izmirde olacağızz.. arka arkaya 4 puntoda güzel olacakbugünde runner2002 ile (nedim abi ) onunl konuştuk 2mizde aynı gün çıkarsak yola depoları fulleyip 75bg ile 90bg arasındaki yakıt farkınıda ölçcez...
Konu tombalak tarafından (15/01/2009 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.
valla süper bi buluşma olacağı şimdiden belli vallabuluşmada görüşüces orda yol durumlarını yaşadıklarınızı konuşuruz artık valla ölçün bi bakalım benimkide 75 dizel nazilliye gidip geldimizde hiç bakmadım ama az yakıyo maşallah
![]()
herkese selamlar acil başka bi işimiz olmazsa insallah gelicez babamla birlikte forum bornova olursa cok iyi olur gorusmek uzere
1. OzzY
2. SteinGP
3. brvhgt
4. Nafiz
5. Jasmine
6. Gkhan
7. Genius
8. Ümit Yanardağ
9. Fangio
10. Ahmet(+1)
11. punto35
12. AGUS
13. kskyagız
14. ZaMBroTTa_1903
15. BlackCat
16. Rigel(+1)
17. Husso + 3
18. istugu
19. s_ustundag2000
20. mosheu
21. punto wrc
22. muratde
23. bodrumlu48 (+1)
24. kraker çocuk (elimde tüfek şanlı bayrağımızın altında nöbet tutarken...ruhen yanınızdayım)
25. zeksy35
26.tombalak
27.runner2002
28. ibrahim ercan (+1)
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Maşallah nazar değmesin. Son haftada 35'i bulucaz gibi![]()
nafiz abi öttün valla boya koruma 2ye çıkıcak valla![]()
25 Ocak tarihi bir buluşma olacak.2009 a yakışır bişeyler yapalım.
Sağ salim gelin yeter.
Buluşma yerinden sonrada neler yapılacağını biraz tartışsak.OK buluştuk eeeee![]()
ekvatordan gelenler var galiba.Donuyoruz burlada![]()
Arkadaşlar yoldan gelicekler. Önce güzel bir yemek yeriz. Sonrada yorgunluk kahvelerini içerken program yaparız. Daha öncede Ozan'ın belirttiği gibi aramızda karting yapmak isteyen kardeşlerimiz var (Anıl başta olmak üzere), ayrıca buz pistinde de yapılacak aktiviteler komik anlar yaratacaktır. Hep beraber güzel bir program yaparız. Hele bir buluşalımda hayırlısıyla..
abi bornava forumda buluşuruz sohbet mohbet sonra senin en sevdiğin bölümbi yemek yeriz abi sonrası allah kerim
go kart olabilir yada yemekten sora bowling oynamaya gidebiliriz
yasemin abla go kart dirftsiz olmaz eğer isteyen olursa onuda yaparız
![]()
Abicim yemek varsa ben varım baştan sölim.Yemek yoksa boya korumayı unutun.Yan çizerim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri