30 a bir kaldı farkındamısınız.![]()
30 a bir kaldı farkındamısınız.![]()
Bastır İzmir bastırrr![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
valla park sıkıntısı çekicemizi zannetmiyorum baya bi geniş alan buz pistinin carting pistinin arasında ve yanındaki oto parklar çok uygun ikeanın arkasındaki yerde çok musait olur ikeanın önüyle kipanın önü zaten hiç uygun değilben bi kroki hazırladım hem dışardan gelen misafirlerimize fikir olmuş olur geliş gidiş yönünden akıllarında bi fikir oluşmuş olur
![]()
Süpersin Anıl. bugün Yasemin abla ile mekan belirlemeye ve foruma gittik. mangal için güzel bi yer bulduk. forumun otoparklarını gezdik, yalnız heryer full dolu idi(saat 17:00 civarı) eğer buluşma günüde durum böyle olursa yoldaki villaların önünde toplanıp fotoğraf için BALın bahçesine geçip ordan(hava ve pist uygunsa) kartinge ordanda Çiçekli köye yemeğe geçicez.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ozan valla süper fikir sizinde elinize sağlık araştırmalar tam kapsamlı vallageçen forum bornova buluşmamızda park konusunda hiç bir problem yaşamamıştık 25 ocakta'da yaşıyacağımızı düşünmüyorum açıkçası
önden benim gibi foruma yakın olan arkadaşlar önceden gidip yer ayarlarız sorun çözülür ondan sonrasıda çorap söküğü gibi gelir
güzel olcak güzel
sağ salim toplanalımda
bişekilde ayarlıcas siz merak etmeyin çapraz yuvarlak koycas artıkderim valla şimdi 29 kişi gelcek yerinde olsam fazla dayılanmazdım yürü git başka yere park et derim
![]()
Arkadaşlar Ozan'ında dediği gibi bugün öğleden sonra önce çiçekliköy sonrada forumda araştırma yaptık. Açıkçası forumun her noktasına baktık hatta fotoğraflarını çektik. Benim aracımı park etmek için bile zor yer bulduk. Önceden gidip yer kapabilmek için en az 5-6 aracın gidip yatay park etmesi lazımki diğer arkadaşlarımıza yer bulunsun. En kötüsü foruma girmeden yol kenarında buluşup programımıza devam edeceğiz. Fakat yemek için bulduğumuz mekanı biz çok beğendik umarım sizlerinde hoşuna gidecektir.![]()
ikeanın arka otoparkı var oraya park eden fazla kişi olmuyo eğer orası musaitse oraya dizeriz araçlarımızı gelen insanlar arka tarafa park edip oradan alışverişe gitmek zor geldiği için pek tavsiye etmiyolarpazar günüde öle olur büyük ihtimal
Bugun baktık orayada Anıl saat 5 gibi 3-4 araçlık yer ancak vardı![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Restorana bildirmemiz açısından lütfen kaç kişi katılacağınızı belirtin.
1. OzzY
2. SteinGP
3. brvhgt
4. Nafiz(+1)
5. Jasmine
6. Gkhan
7. Genius
8. Ümit Yanardağ
9. Fangio
10. Ahmet(+1)
11. punto35
12. AGUS
13. kskyagız
14. ZaMBroTTa_1903
15. BlackCat
16. Rigel(+1)
17. Husso + 3
18. istugu
19. s_ustundag2000
20. mosheu
21. punto wrc
22. muratde
23. bodrumlu48 (+1)
24. kraker çocuk (elimde tüfek şanlı bayrağımızın altında nöbet tutarken...ruhen yanınızdayım)
25. zeksy35
26.tombalak
27.runner2002
28. ibrahim ercan (+1)
29. secret_bigi
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ozzy ''Restorana bildirmemiz açısından lütfen kaç kişi katılacağınızı belirtin.'' yazmışın. bende +1 yada2 olabilir net degil ama![]()
Nedim abi sayının sonradan artmasındansa azalması daha iyidir diye düşünerek +2 yazdım yinede netleştiğinde belirtirsen sevinirim.
1. OzzY
2. SteinGP
3. brvhgt
4. Nafiz(+1)
5. Jasmine
6. Gkhan
7. Genius
8. Ümit Yanardağ
9. Fangio
10. Ahmet(+1)
11. punto35
12. AGUS
13. kskyagız
14. ZaMBroTTa_1903
15. BlackCat
16. Rigel(+1)
17. Husso + 3
18. istugu
19. s_ustundag2000
20. mosheu
21. punto wrc
22. muratde
23. bodrumlu48 (+1)
24. kraker çocuk (elimde tüfek şanlı bayrağımızın altında nöbet tutarken...ruhen yanınızdayım)
25. zeksy35
26.tombalak
27.runner2002(+2)
28. ibrahim ercan (+1)
29. secret_bigi
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Restorana sayı bildirmemiz açısından lütfen kaç kişi katılacağınızı belirtin.
1. OzzY
2. SteinGP
3. brvhgt
4. Nafiz(+1)
5. Jasmine
6. Gkhan
7. Genius
8. Ümit Yanardağ
9. Fangio
10. Ahmet(+1)
11. punto35
12. AGUS
13. kskyagız
14. ZaMBroTTa_1903
15. BlackCat
16. Rigel(+2)
17. Husso + 3
18. istugu
19. s_ustundag2000
20. mosheu
21. punto wrc
22. muratde
23. bodrumlu48 (+3)
25. zeksy35
26.tombalak
27.runner2002(+2)
28. ibrahim ercan (+1)
29. secret_bigi
Konu OzzY tarafından (19/01/2009 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir.
Restorana sayı bildirmemiz açısından lütfen kaç kişi katılacağınızı belirtin.
1. OzzY
2. SteinGP
3. brvhgt
4. Nafiz(+1)
5. Jasmine
6. Gkhan
7. Genius
8. Ümit Yanardağ
9. Fangio
10. Ahmet(+1)
11. punto35
12. AGUS
13. kskyagız
14. ZaMBroTTa_1903
15. BlackCat
16. Rigel(+2)
17. Husso + 3
18. istugu
19. s_ustundag2000
20. mosheu
21. punto wrc
22. muratde
23. bodrumlu48 (+3)
25. zeksy35
26.tombalak
27.runner2002(+2)
28. ibrahim ercan (+1)
29. secret_bigi
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Arkadaşlar dün Ozan ile yapmış olduğumuz araştırma sonucunda 25 OCAK 2008 PAZAR Günü bizi misafir edecek olan Çiçekliköy ATLIHAN RESTORANT'ın sağlayacağı hizmetler ve bizim için hazırladıkları menü aşağıda sunulmuştur.
- Ordörv Tabağı ( 5 mezeli)
- Çiçek sosis
- Sigara Böreği
- Karışık Izgara ( 5 Parça)
- Salata
- 2 Adet meşrubat
- Meyve
- Su, ekmek ve çay (müessese ikramı)
Kişi Başı 23,00 TL'dir.
- Tesisin hem kendi içinde hem de karşısındaki boş arazi otopark olarak kullanılmaktadır.
- Tesisin üst katını ogün tamamen bize tahsis edecekleri için diğer müşteriler ile aynı ortamda olmayacağız.
- Projeksiyon ve projeksiyon perdesi temin ederek slayt gösteri yapabileceğiz.
Mekan ile ilgili görüntülere Atlıhan Restaurant - Kır Düğünü - Kahvaltı Evi adresinden ulaşabilirsiniz.
süper bir pazar geçirices plan projeyi ayarlıyan herkeze teşekkür ederim.fiyat gayet uygun sabırsızlanmaya başladım![]()
Bir adet daha hediyemiz oldu
Bir aracın göstergeleri maviye çevirilecek. Bu hediye içinde Hüseyin Özgür abiye teşekkürler.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hüseyin özgür'abi hediyeniz için çok teşekkür ederiz.buluşmada görüşmek üzere![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri