bundan sonraki buluşmalara herkes fikir belirtsin organizasyon yapsın ki zaten herkes belirtiyor yer konusundqa rahatsız olan arkadaşalrda bundan sonarki buluşmalar sizin istediğiniz yerde olur sezginin yazdığı gibi manisa diyin gelelim benim giib çok kişi gelir daha önceki bir buluşmada bursaya giidiş saatimi değiştirip katıldım daha sonra dönüş saatimi değiştirip yine katıldım benimkisi örnek mesela![]()
yürü beeeee
tebrikler ertan abi güzel söylemişsin,biz buluşmak adına uzunkuyuda 3 defa pikniğe gittik ortalama 70 km izmire kartinge gittik otobandaki ki ben orayla pazarlık etmek için hafta içi okulumu ekip emir kardeşimle gittim beyler biz izmirli arkadaşlar buluşmalarda uzak yakın ayırmıyor benim evim hatayda ama isterseniz tek tek sizin evlerinize gelip sizinle beraber konvoy şeklinde de gidebilirim,evden çıkıp konak üzerinden bostanlıya geçip feribotla üçkuyulara gitsem ordan kipaya geçsemde beni hiç bozmaz açıkçası..Saygı bizden..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
sezgın abı yok ben gelmıyorumarkadaslar bızde gelemıyoruz baska bı yere sozumuz oldugun dan ıyı vakıt gecırmeler sımdıden afıyet olsun ...
bi foto albumu yapayim sana abi![]()
yauw akkadaşlar izmir zaten oldukça küçük bir şehir. İki direksyon sallasan istediğin yerdesin...
tüühh ben sımdı okudum hbrı gec kaLdık..tarıh ve zamanda uygunmus aranızda oLmak ısterdık nasıp degıLmıs ıns bırdahakı buLu$malara..
arkadaslar bulusmamız bugun.. kaçırdığınızı zannetmiyorsunuz heralde dimigelebilen herkez bekleniyor...bu aksam 18,30 - 19,00 saatlerinde punto restaurant - kipa balçova
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
1-kraker çocuk
2-nafiz
3-pınar
4-brvhgt+1
5-byrvo
6-Jasmine
7-SteinGP
?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????
Bumudur İzmir.
Maalesefki budur.![]()
güzel bir bulusmaydı herkeze tesekkurler...![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Güzel bir buluşma oldu.Sayımızın biraz daha fazla olmasını isterdim ama .Bidahaki sefere inşallah.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Güzel bir buluşma oldu.Nice buluşmalara.
eeee foto moto yokmu bakalım güzelmi geçmiş çikinmivalla bende belimi doğrultamadım hastalıktan çıkamadım oyuzden katılamadım ama adım gibi eminim sayınız az bile olsa aslanlar gibi bir iftar yemeği olmuştur
valla ben en son ertan la konuştuğum vakit ''tlf'da'' nafiz abinin tüm tatlıları yediğinden bahsetmişti ki foto ları onun için koyulmamış olabilir....neyse keşke izmir içinde olup birde sizlerle olsaydım yine tadına doyumsuz bir buluşma olmuştur umarım ki kesin öle...
en yakın zamanda foto görmek istiyoruz...
saygılar...
sezgin abicim nereye gittin ya italyayamı gittin yoksa
folyolarımı isteriiimmmm
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri